1 juli 2013 : Spannend dagje..

Categorie:  Reacties: 0

We hebben een heerlijk weekend gehad! Afgelopen zaterdag heeft papa geholpen bij Sander en Hanneke, want die gaan verhuizen naar Steensel..

Overdag ben ik met Morris, mama en tante Inge naar de stad geweest om te zoeken naar de Cars auto’s die verkleuren in warm- en koud water. We zijn een beetje geobsedeerd door de filmpjes op Youtube van die auto’s, maar ze zijn werkelijk nergens te vinden!!
Onverrichter zake naar huis gekeerd, waarbij we als troost toch nog een heerlijke grote ijsco gekregen hebben – ook mooi!
 
Gister op het feestje van Britt geweest, want die is inmiddels al 4 geworden! We hebben de hele middag gespeeld, gesnoept en lekker bezig geweest. Toen we om 19.15u thuis kwamen, je kunt het bijna niet geloven, maar had ik en vooral Morris nog honger!! Papa zegt dat het overdag al leek of we de hele week niks gekregen hadden, dus we zaten goed vol toen we naar bed gingen.
 
Vanmorgen werd ik wakker en had 2 kleine bultjes op mijn arm. Om 10.00u heeft mama mijn papa opgebeld, want het leek of ik de waterpokken had – en dat is het enigste dat ik ECHT NIET mag krijgen. Ik heb ze namelijk nog niet gehad en in mijn toestand schijnt dat vrij riskant te zijn.
Er kwamen alleen maar bultjes bij en het jeukt als een gek, dus papa heeft niet meer afgewacht en is met mij naar het ziekenhuis gereden.
Eenmaal aangekomen hebben ze direct bloed afgenomen en om 14.00u konden ze ons in ieder geval gerust stellen dat het geen waterpokken zijn. Maar wat dan wel? Nog een paar testjes gedaan, maar het is nog steeds niet duidelijk waar het vandaan komt. We mogen wel naar huis, maar papa en mama moeten mijn temperatuur extra goed in de gaten houden en bovendien goed kijken of ik lichamelijk fit blijf.
 
Eenmaal thuis weer aangekomen eerst maar even een tukkie gedaan, heerlijk gegeten en we hebben onszelf nog eens getrakteerd op een ijsje van de La Toscana.
Mama heeft me heerlijk ingesmeerd met “menthol-crème”, want ik heb nog steeds overal lichte rode bultjes en jeuk!! Hopelijk vannacht geen verassingen voor wat betreft mijn gezondheid, maar zoals het er nu naar uitziet is het wel stabiel..
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.