11 juli 2013 : Chemo #5 – dag 3

Categorie:  Reacties: 0

Het is al weer de derde dag in het ziekenhuis! Time flies when you’re having fun!!

Gisteravond moest ik voor de eerste keer (tijdens deze kuur) spugen en je raadt het al – sonde d’r uit!! Dat is niet leuk!! Het goede nieuws daarentegen: hij hoeft er niet meteen terug in, want ik kan alle medicijnen in het ziekenhuis via mijn “lijn” krijgen, dus dat is ook wel weer even fijn..
 
Vandaag kwam Mascha bij mij op de kamer om te gaan schilderen! We mochten weer eens alle ramen verven en alvast een spandoek maken voor de vierdaagse, voor het geval dat ik nog een paar dagen langer moet blijven na deze kuur. Het ziekenhuis heeft een speciale plek langs de route waar we dan kunnen gaan staan..
 
Tijdens het verven had ik een gif-groene spetter op mijn hoofd gekregen en toen mama die eraf poetste, bleef er natuurlijk een groene waas over. We hadden samen besloten om de zusters even voor de gek te gaan houden, dus mama had op het rode knopje gedrukt.
De zuster kwam binnen en ik moest een beetje zielig kijken van mama. Mama legt uit dat de huid op mijn hoofd erg groen is geworden en vraagt of dit misschien aan de kuur kan liggen? De zuster keek nog eens goed en zegt dat het er niet goed uitziet en gaat de dokter even halen.
Terwijl de zuster weg is, liggen we natuurlijk al helemaal in een deuk van het lachen! Mama wilde nog een beetje overdrijven en maakt nog wat groene stippen erbij op mijn hoofd.
De dokter kwam binnen en schrok in eerste instantie, maar toen die even goed keek zag die het en zei: potverdorie Romy, wa bende toch een ding! Haha! Gelukkig vonden ze het allemaal erg grappig,  maar wij nog het meest!!
 
Vanavond zijn mijn papa, oma I-pad en tante Sidonia langsgekomen. Ook Niki was er en die had weer twee verassingseieren bij zich – wauw!! Aangezien ik niet van de kamer af kan, hebben we maar met z’n allen puzzels gemaakt en heb ik met oma en tante Sidonia nog wat oude kinderliedjes gezongen.
 
Ook vertelde papa en mama dat inmiddels de datum voor de scan bekend is – namelijk 25 juli. Ook de datum voor de operatie staat nu gepland op 14 augustus, wat inhoudt dat wij nog wel een weekje op vakantie kunnen begin augustus! JEUJ!!
 
Verder begint de verkoop van de bandjes ook erg goed te lopen! De kaarten voor het benefiet evenement op zaterdag 24 augustus (Faber’s fiske) en op zondag 8 september worden goed besproken en er zijn veel mensen die graag willen komen – dus dat is helemaal geweldig!
De mensen achter deze evenementen stoppen er een hoop tijd en energie in om leuke programma’s in elkaar te steken en de mensen echt waar voor zijn geld te geven, dus het zou leuk zijn als er ook echt een goede opkomst is.
Voor meer info, zie: http://www.fabergoesusa.nl/shop
 
Voor nu, slaap lekker allemaal !!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.