13 juli 2013 - Chemo #5 - dag 5

Categorie:  Reacties: 0

Eindelijk deze reeks kuren is klaar! Maar we zijn er nog niet, jammer genoeg...

De laatste 2 dagen heb ik het wel zwaar gehad. Ik moet veel spugen en krijg elke keer toch weer telkens die rot sonde terug! Ik heb gezegd dat ik dat niet wil, maar het moet voor de "mediesijntjes" eten en drinken doe ik ook al niet meer, soms een snoepje, want dat vind ik wel lekker hoor! Mama denkt dat ik toch wat langer hier moet blijven. Als ik me zo voel en niets binnen kan houden, mag ik niet eens naar huis. Echt heel heel erg jammer hoor....mama heeft een nieuwe trampoline en 2 nieuwe cars "warm en koud water auto's" besteld..... We hadden al een set, maar met 1 auto is het de hele dag ruzie met Morris. Wel vind ik hem lief hoor! Ik mis hem zelfs! Ik roep de hele dag dat hij mijn beste vriend is.
 Ik hoorde van mama dat tante Siona en een vriendin ivon(haar buurvrouw) gisteren op stap zijn geweest en met heeeeeel veel geld terug kwamen. Wat knap, dat kan papa niet;-) ze hadden de groene faber goes usa armbandjes verkocht. 600 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opgehaald. Wat veel, heel erg veel! Wat goed van hun! En fijn dat mensen zo graag willen helpen om mij beter te zien! En dat wil ik ook heel erg graag. Wil op mijn nieuwe trampoline, leren fietsen, naar school en nooit geen slangetjes meer! Ga zo door allemaal, jullie helpen we elke keer weer dichter naar Amerika!
Slaap lekker, ik ben te moe om verder te schrijven........
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.