14 juli 2013 - Chemo #5 is klaar, maar we gaan nog niet naar huis..

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag had ik helemaal niks, maar dan ook niks te missen. Geen zin om te praten, geen zin om te eten, geen zin om te drinken.. niks!


Vannacht heeft tante Sidonia bij mij geslapen – of ja, dat was de bedoeling. De hele nacht zijn er allerlei toeters en bellen afgegaan, ik moest 2 keer overgeven (natuurlijk weer die stomme sonde eruit) en van slapen is dus niet veel terecht gekomen.
 
Vanmorgen ging het vrij aardig en ik heb weer eens heel stoer mijn sonde-slang laten inbrengen. Helaas is het gewoon echt nodig dat dit stomme ding erin zit, want ik krijg belangrijke medicijnen erdoor.
Papa was om 13.00u in het ziekenhuis en ik lag toen even te slapen. Om 14.00u werd ik wakker en voelde me niet zo lekker – dus je raadt het al.. die k..*(^#&-sonde weer eruit!! DJUU TOCH!!
 
Gelukkig had ik inmiddels alle medicijnen al gehad en mag de rest van de dag de sonde eruit blijven. Dat was het eerste moment waarop ik weer even kon lachen!
En natuurlijk vond ik het erg leuk dat Kiki en Britt op bezoek kwamen vandaag, uiteraard samen met Rob en Hilde. Die gaan binnenkort op vakantie en Rob heeft voor het eerst een tent geregeld in de Ardennen – we zijn benieuwd hoe ze dat gaan vinden..
 
Verder hebben mijn papa en mama ook een vakantie geboekt, aangezien nu de data voor de scan en operatie bekend zijn. Mama heeft een reservering gemaakt aan het Veluwemeer in NL, aangezien we onze reis naar Italië hebben moeten annuleren. Zodoende zijn we toch een beetje in de buurt en ook op vakantie – heerlijk!!
 
Ik lig inmiddels al weer lekker te slapen en hoop dat ik morgen een betere dag heb, maar dat is niet zo moeilijk na vandaag!
 
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.