17 juli 2013 : Nu ben ik er wel klaar mee !!

Categorie:  Reacties: 0

Papa en mama hadden al gezegd dat deze chemo net zo zwaar en gemeen was als de eerste chemo kuur, maar toch waren we een beetje vergeten hoe dat ook al weer was – ook al is het slechts 3 maanden geleden dat de 1e chemo erin ging!

Je leeft toch in een roes en raakt (misschien ook maar gelukkig) het besef van tijd kwijt in de zwaardere periodes.
 
Mijn papa was solidair met mij en had het de afgelopen dagen ook een beetje zwaar, vooral omdat hij het vervelend vind om mij zo te zien. Daarnaast wordt hij dan soms in verhalen gezogen – zoals die van Thomas – waar hij dan helemaal niet goed mee om kan gaan.
 
Vandaag kwam mijn nieuwe grote vriend Jasper even op bezoek in het ziekenhuis! Dat vond ik erg gezellig en heb even lekker met hem gekletst. Je merkt wel dat hij al veel ouder is en ook goed over dingen nadenkt, zoals bijvoorbeeld over mijn sonde-slang, die ze dusdanig hadden aangesloten dat mijn shirt niet meer uit gedaan kan worden. Dat heb ik mijn papa vanavond even “kundig en zonder te knoeien” laten herstellen op advies van Jasper.
Ook heb ik van hem een Bob de Bouwer DVD gekregen en hebben we onze zuurverdiende kralenkettingen vergeleken.
Jasper heeft zich voorgenomen om mij te gaan helpen en heeft vandaag al voor € 100,- armbandjes verkocht!!! Ook gaat hij lege flessen inzamelen en Jasper denkt groots – dus ik hoop dat zijn papa en mama een HELE grote auto hebben, want die zullen ze wel nodig hebben als ze naar de AH gaan om de flessen in te leveren, haha!
We hebben er echt geen woorden voor – zo’n lieve jongen die zelf ook een groot (nog oneerlijker) gevecht moet leveren en zich inzet voor mij!? Niet te bevatten..
 
Ook heb ik nog een andere nieuwe vriend – genaamd Mees ! Die is nu in het ziekenhuis voor de 1e kuur en heeft het ook erg zwaar. Ondanks dat, kwam hij vandaag een “drakenlamp” van de Efteling brengen!! Mees is helemaal gek van draken en sinds ik dat gezien heb bij hem, ik stiekem ook wel!!
Cars is zoooo 2012 ;-)
 
Vanavond was oma Zonnebloem op bezoek en die heeft samen met mij uit het nieuwe voorleesboek gelezen. Ondertussen zijn papa en mama even een hapje gaan eten in het ziekenhuisrestaurant, wat achteraf bleek om 18.30u te sluiten, terwijl papa en mama dachten 19.00u. Gelukkig konden ze nog een salade en wat broodjes krijgen voor de “vriendenprijs” van € 16,75. De mevrouw achter de kassa zei dat ze het zelf ook allemaal vrij duur vond sinds de aanpassing van de prijzen afgelopen maand – maar haar logica was: over een tijdje zijn we wel weer aan deze prijzen gewend.. Tsja, zo kun je het ook bekijken!? Of de mensen geven over een tijdje liever € 10,- uit aan 2 WEL verse salades, inclusief 2 WEL verse broodjes – om de hoek bij de AH!!! Dus..
 
Morgenmiddag krijg ik een MRI-scan en volgende week vrijdag de MIBG-scan. Daarna kunnen ze een totaal plaatje van mijn lichaam maken en de plannen voor de operatie uitstippelen.
 
Hopelijk voel ik mij morgen al weer wat beter, zodat ik vrijdag naar huis kan, maar daar lijkt het nog niet op.
We zullen zien, het is niet anders!
 
Slaap lekker voor nu!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.