18 juli 2013 : I’M BACK !

Categorie:  Reacties: 0

Taadaaaa!! Ik ben er weer.. ik deed even net alsof ik er veel last van had, maar dat was alleen om die stomme ziekte voor de gek houden, haha! Nee, het was wel even zwaar, maar ik ben terug!

Vandaag was ik eigenlijk best fit, heb weer wat rondjes gelopen door het ziekenhuis en heb weer zin om te eten en te drinken. Vandaag is ook de dag van de slaapdokter en MRI-scan, dus dat is wel een beetje slechte timing, maar dat doen we er ook gewoon even bij! Kom maar op!
 
Om 14.30u kwamen ze me halen voor de MRI, welke – met allerlei getreuzel van mensen enzo – uiteindelijk om 17.30u eindigde. Rond 18.00u werd ik wakker met een verse slang in mijn neus, die ik er in mijn slaap blijkbaar zelf uitgetrokken heb en ze gelukkig – ook in mijn slaap – weer teruggezet hebben.
Daarnaast heb ik nu wel ineens een hele lange plasser. Mama zegt altijd al dat in niet onbedeeld ben, maar nu is die een halve meter met aan het einde een zakje. Ze noemt het een cateter.
Helaas zat mijn blaas tijdens de MRI te vol, waardoor ze geen goed scan konden maken. Ze hebben dus een cateter geplaatst, die nu wel een klein beetje pijn doet.
Gelukkig mag die er morgen weer uit en laten we hopen dat ik dan snel naar huis mag, want daar wacht een nieuwe trampoline op mij! JEUJ!
 
Verder zul je begrijpen dat ik vandaag niet veel gedaan heb, in tegenstelling tot mama.. die is me toch een partij armbanden aan het knutselen, dat straks alle mensen in het ziekenhuis een Famoo! armband hebben..
Verder heb ik eigenlijk niet veel te melden, behalve dat het al weer veel te laat is en papa ook echt naar bed moet!
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.