22 juli 2013 : Korte update

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag zou ik de uitslag van de MRI krijgen - niet dus.


Gelukkig mocht ik vandaag wel naar huis, hoewel op het nippertje. Ik moest nog snel even een zakje "bloedplaatjes - alias trombo's" krijgen. Nadat die erin zaten, liep mijn temperatuur snel op naar 38 graden - waardoor de angst ontstond dat dit nog hoger zou oplopen. Gelukkig was dat niet het geval en mocht ik gewoon naar huis!! Eindelijk na 2 volle weken!!!
 
Het is een zeer zwoele zomeravond en mijn broer en ik hadden een beetje moeite met inslapen, net zoals de rest van Nederland (behalve die geluksvogels met een airco).
 
Slaap lekker allemaal en morgen weer een volle update!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.