27 juli 2013 : Update donaties

Categorie:  Reacties: 1

Er is inmiddels al 50% binnen !! Helemaal top!!Dit allemaal door geweldige acties, donaties en armbanden verkoop (die zo goed liepen dat ze nu uitverkocht zijn, maar over 2 weken komen nieuwe armbandjes binnen - bedankt Fred Salari).
 
Iedereen krijgt, als alle mailadressen kloppen, een persoonlijk bedankje van Faber, maar bij deze update een speciaal bedankje voor Jasper, de Rooise fietsvierdaagse, Petra/Harrie, Cafe Faber (en Johan) en de armband verkopers (Siona, Yvonne, opa's en oma's en natuurlijk Jan/Marian) - wat een inzet en donaties, geweldig!
 
Daarnaast komen er nog vele evenementen aan, die we allemaal proberen bij te houden op de website van Faber goes USA: http://www.fabergoesusa.nl/actiekalender

 

Commentaren

  • Facebook ID - 1597195606   says:

    Super nieuws!! Wij hebben ons steentje zojuist ook bijgedragen, morgen nog wat armbandjes kopen om Faber en Jasper nog eens extra onder de aandacht te brengen! Jasper je bent een enorme kanjer voor alles wat je doet voor je vriendje! Faber, ik hoop dat alle centjes er snel zijn, zodat je heeeeel snel aan je behandeling kan beginnen!! Een spannend avontuur met hopelijk een hele mooie afloop. Hele fijne vakantie, geniet er van, dik verdiend!

    Dikke knuffel voor jullie allemaal,
    Astrid

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.