28 juli 2013 : Heerlijk weekend !!

Categorie:  Reacties: 1

We weten nu al waar we de volgende week op vakantie gaan! Vandaag zijn we even met papa en mama naar het Veluwemeer op- en neer gereden om te zien waar we naar toe gaan – en het is SUPER!
 

Op de terugweg zijn we nog even naar Kiki en Britt geweest, die net terug zijn van vakantie uit de Ardennen – uh, Italië ;-). We hebben daar samen nog even gebarbecued – is mijn nieuwe hobby – en natuurlijk op de trampoline gesprongen tot groot verdriet van mijn papa heb ik samen het de meiden in de verkleeddoos gekeken. Daar lagen natuurlijk alleen maar MEIDEN kleren -> en Mega Mindy was het “minst erg” volgens mijzelf.. Papa dacht daar anders over, hoewel hij ook altijd een roze outfit aan heeft met carnaval – dus hij mag niks zeggen !
 
Morgenvroeg eventjes bloed prikken (mama denkt dat ik een transfusie nodig heb), daarna de kapper op bezoek – niet voor mij, maar voor mama – en om 15.30u naar de oogarts.
Gelukkig gaan we volgende week vrijdag lekker een weekje weg ! Welverdiende vakantie voor ons allemaal – al zeggen we het zelf.
 
Weltrusten allemaal!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100001476570778   says:

    Hele fijne welverdiende vakantie voor jullie allemaal.

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.