29 juli 2013 : Morgen de uitslagen van de scans..

Categorie:  Reacties: 1

Vandaag stond in het teken van de media. Het Eindhovens Dagblad heeft een heel mooi stukje geschreven over de actie van Jasper voor mij.


De man van het ED had al gezegd dat hij niet kan voorspellen wat voor een spin-off ervan komt, maar vandaag bleek eens temeer de kracht van de media. Het lijkt wel of alle TV stations en kranten dit ook willen publiceren.
 
Mijn papa en mama hebben vanaf het begin besloten dat ze zo weinig mogelijk media aandacht op mijzelf (en het gezin) willen hebben. Wij hebben het verhaal in het ED toegestaan, omdat het Jasper z’n wens was om in de krant te komen. Daarnaast heeft Jasper zich fantastisch ingezet voor mij en het is uiteraard een uniek verhaal – dus we hebben daar graag aan meegewerkt !
Jasper heeft de hoofdrol en Faber goes USA was het doel: prima.
 
Mijn papa en mama hebben geen behoefte aan media-aandacht op mij of het gezin – laat die aandacht maar uitgaan naar de prachtige evenementen die in aantocht zijn, waar heel veel mensen / bedrijven / artiesten uit de wijde omgeving mee bezig zijn! En dat allemaal voor een goed doel, geweldig toch!?
 
Morgen is een spannende dag, want dan krijgen we eindelijk (hopelijk) de uitslagen van de MRI, MIBG en de CT-scan van de afgelopen 2 weken.
We hopen dan te horen wat er tijdens de operatie weggehaald moet worden, wat de risico’s ervan zijn en hoe tevreden ze zelf zijn over de voortgang van de kuur. Wellicht krijgen we ook te horen of de aanvraag voor behandeling in Amerika inmiddels is verstuurd en op welke termijn we daarvan een reactie kunnen verwachten of het hele plan kan doorgaan.
Laat ons voorop stellen dat we vol goede moed zijn, maar zo’n kamer binnenlopen en niet 100% zeker weten wat ze gaan zeggen is gewoon erg vervelend. Het brengt je toch terug naar de dag van de diagnose – maandag 25 maart – waarbij ineens de wereld onder onze voeten vandaan geslagen werd.
 
Nu lig ik inmiddels lekker te slapen! Morgen meer..
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

  • Marco   says:

    Dankzij het ED las ik over jou op Facebook. Succes en sterkte, voor jullie en ook voor Jasper en zijn familie!

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.