7 juli 2013 : Het lijkt we zomer!

Categorie:  Reacties: 0

Gistermorgen werd ik wakker bij oma Zonnebloem en opa IJshockey, want papa en mama hadden vrijdagavond een feestje op de VDL golfdag in Best.

Papa had overdag een golfclinic gedaan met klanten van Schouten (Jaap, Rob, Henri en Wim), Veolia (Jos) en enkele collega’s (Esther, Sara en Ed). Over de golfprestaties is niet veel te melden, behalve dan dat Ed zijn klanten goed kan “laten winnen” ;-).
’s Avonds is mama ook naar de feestavond gekomen en hebben ze samen een hele leuke avond gehad ! Het was erg goed bezocht en natuurlijk heerlijk weer. Wim was er zelf ook en die bleek ook gehoord te hebben dat ik ziek ben, dus hij kwam even naar papa om te praten. Aan het einde van dit gesprekje gaf Wim mijn papa nog een dikke knuffel.. Wat een fantastisch betrokken werkgever toch?!
 
Gistermiddag hadden we een feestje van “baby Benthe”, die inmiddels al geen baby meer is – maar toch een beetje moeilijk van die naam afkomt. Heerlijk gespeeld met alle kindjes en zoveel op de trampoline gesprongen, dat Morris en ik vanmorgen tot 10.00u geslapen hebben!!
 
Papa en mama hebben gister op de website een “winkel-etalage” toegevoegd (www.fabergoesusa.nl/shop), waarin de kaarten voor de evenementen staan en tevens de nieuwe armbandjes, welke geheel gesponsord zijn door Fred en Esther (APevents)!
Deze armbandjes zijn er in 2 maten (klein / groot) en zijn te bestellen via de website voor € 5,- per stuk, waarvan de opbrengst 100% naar Faber goes USA zal gaan.
 
Morgen moet ik mijzelf even in het Catharina ziekenhuis melden om mijn bloed te laten controleren, want dat was vorige week nog niet helemaal goed genoeg om de 5e kuur te laten beginnen. De verwachting is dat die dinsdag kan beginnen, dus dan lig ik weer t/m zondag in Nijmegen samen met mama. Morris mag dus weer bij opa IJshockey en oma Zonnebloem slapen, hopelijk heeft buurmeisje Chrissy deze week nog een keer tijd om met Morris te spelen..
 
Vanmiddag gaan we ook nog even naar Booker, Jessica, Erik en Tygo! Als het goed is hebben ze het zwembad al opgezet en het bier koud – uh ranja.
 
Fijne dag allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.