9 juli 2013 : Chemo #5 – dag 1

Categorie:  Reacties: 0

Nadat ze gisteren mijn bloedwaardes gecontroleerd hadden, bleek dat deze nu goed genoeg zijn om te kunnen beginnen aan Chemo #5. Dit is al weer de laatste in de rij van 5 kuren – wat meteen inhoud dat we nu overgaan naar de volgende fase.

Op 25 juli staat er een MRI en MIBG scan gepland, waarbij ze mijn hele lichaam in kaart gaan brengen. Zodoende kunnen ze bepalen wat ze nog weg kunnen halen met een operatie, welke delen nog bestraald moeten worden en dat plan wordt ook met Amerika gedeeld. Hopelijk is dit allemaal goed genoeg om de heren aan de andere kant van de zee te overtuigen dat ik deel mag gaan nemen aan de immunotherapie!! Stelt praktisch gezien allemaal niet veel voor, maar toch is het allemaal spannend. We gaan er vanuit dat ik een OK krijg om naar Amerika te mogen, want dat houdt dan ook meteen in dat ze voldoende vertrouwen hebben in het feit dat ik “schoon” genoeg ben #fingerscrossed!!
 
Voordat het allemaal zover was, hadden we zondag de hele dag bij John, Jessica, Eric en Tycho in het zwembad gezeten, waarbij John zich ook nog eens ontpopte als chef BBQ !! Wat een top dag!
’s Avonds kwamen Rob, Hilde, Kiki en Britt ook nog eens de opbrengst van een dagje armbandjes verkopen brengen.. Ze hadden overdag het feest van de vader en moeder van Hilde – die 40 jaar getrouwd waren – en er mocht niemand naar huis zonder dat ze een bandje gekocht hadden, haha! Die Kiki en Britt zijn behoorlijk commercieel aangelegd zo te zien.. van wie zouden ze het hebben?
 
Als “kers op de appelmoes” hadden Hilde en Romy besloten om de kids samen in het nieuwe zwembad te laten spelen, met aansluitend – hoe kan het ook anders met zo’n weer – een BBQ!
Pffff… ik heb voorlopig wel even genoeg reserves opgebouwd, die ik ook goed kan gebruiken in de komende weken. Chemo #5 is dezelfde als Chemo #1, waar ik behoorlijk ziek van ben geweest. We gaan er nu vanuit dat ik inmiddels een beetje gewend ben aan de chemo’s en hopelijk heb ik er nu iets minder last van. Sowieso kon ik in de tijd van de eerste chemo iets minder hebben, aangezien ik toen maar 14,4kg woog toen ik eraan begon. Inmiddels is dat toch bijna 17,5kg “schoon aan de haak”… Kan papa niet zeggen ;-)
 
Zo… tijd om te gaan slapen!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.