10 juni 2013 : Wachten, wachten, wachten..

Categorie:  Reacties: 0

Gisteravond zijn mama en ik naar het ziekenhuis gegaan omdat ze vanmorgen mij als eerste zouden opereren (lijn in de lies plaatsen) en vervolgens stamcelafname.
 

Om 8.00u kwam er een zuster binnen die tegen mama zei dat ik mijzelf alvast klaar moest maken (kleren uit en operatie schort aan), want het zou zo kunnen gebeuren. Ook kreeg ik nog een drankje alvast als voorproefje op de  narcose, waar ik heel gezellig en rustig van werd. 10.00u.. Faber is nu echt bijna aan de beurt.
10.15u – oh nee, een spoedgevalletje tussendoor. Waarschijnlijk direct na de middag.
Ik zal jullie de rest besparen, maar om 15.00u kwamen ze mij vertellen dat ik vandaag niet meer nuchter hoefde te blijven, want nu hebben ze het “echt” ingepland op morgenochtend om 8.00u.
Heel de dag nuchter (zou papa gister een voorbeeld aan kunnen nemen bij Guus ;-)) en dan ook echt nuchter – want kon elk moment opgehaald worden. Achteraf gezien had mama dus gister wel mee kunnen gaan naar Guus, maarja.. daar heeft ze nu niks meer aan.
 
Papa is daarnet nog even langsgekomen en dat vond ik echt heel leuk!! We hebben nog tafeltennis gespeeld – of ja, papa noemt dat een “half uurtje bukken”.. ook nog een puzzel gemaakt en verstoppertje gedaan op de kamer.
Mama heeft zich ook weer prima vermaakt, want ze heeft geshopt op de digitale snelweg. Morgen is er weer minimaal 1 chauffeur voorzien van werk dankzij mama, erg nobel!
 
Morris heeft zich ook weer prima vermaakt bij opa en oma Zonnebloem! Gisteravond nog even bij Chrissy geweest en ook daar had hij de I-pad te pakken – wel fijn zo’n buurmeisje!!
 
Nu is papa naar huis gegaan om nog even deze blog te typen en wat te prutsen aan de website.
Morgen weer een nieuwe dag – hopelijk zonder al te veel te hoeven wachten.
 
Slaap lekker!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.