12 juni 2013 : korte update

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag weer thuis wakker geworden en een heerlijk dagje gehad, alsof er helemaal niks gebeurd is. Het is ongelofelijk, maar ik heb echt nergens last van – behalve dan van het feit dat ik een “beetje voorzichtig” moet doen met m’n slangetjes..

Vandaag weer thuis wakker geworden en een heerlijk dagje gehad, alsof er helemaal niks gebeurd is. Het is ongelofelijk, maar ik heb echt nergens last van – behalve dan van het feit dat ik een “beetje voorzichtig” moet doen met m’n slangetjes.. Als die namelijk ergens achter blijven hangen, dan gaat mijn sonde eruit (is niet fijn, maar thuis op te lossen) of mijn “lange lijn” en dan is het iets minder leuk, want die moet dan weer operatief teruggeplaatst worden.
 
Morgen heeft papa vrij genomen en gaan we met z’n allen naar de Efteling!! Laten we hopen op een droge dag en dat het lekker rustig is aldaar..
 
Voor nu: slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.