13 juni 2013 : Jeuj, we gaan naar de Efteling !!

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen op tijd opgestaan met z’n allen en heerlijk ontbijtje gehad. Nadat mama de nieuwe truien verdeeld had (ik de knal-oranje en Morris de knal-gele), was het tijd om te gaan.
Mama had wel 2 tassen met spullen bij, volgens mij was ze bang dat we in zouden sneeuwen ;-).

In de Efteling zijn we natuurlijk als eerste – net als tachtig duizend blèrende schoolkinderen – naar het Sprookjesbos gegaan. Op een gegeven moment zaten we telkens tussen een hele club kinderen, dus was het zaak om te “vluchten”..
Daarna zijn we in de Pagode, Fata Morgana en 23 rondjes in de draaimolen.. Uiteraard hebben we de speeltuin ook even aangedaan en eigenlijk de rest van de dag in het Carnaval festival gezeten.. Wel 50 keer !! Pfff..
 
Aan het einde van de dag begon het te regenen, dus was het een goed moment om even lekker frietjes te eten en als afsluiter ook nog even in de Carnaval festival. Ik kan mijzelf voorstellen dat de mensen die daar werken een toeslag krijgen voor psychische schade, opgelopen door dat liedje.
 
Maar allee – het was eigenlijk fantastisch, ze vonden het geweldig en hebben een mooie dag gehad.
Morgen staat er niks op het programma en dat is maar goed ook, want zaterdag heeft Faber een Superopkikkerdag – geregeld vanuit het ziekenhuis.
Zondag mag Faber zich weer melden in het ziekenhuis voor Chemo #4. Wat gaat het hard allemaal en gelukkig doorstaat hij het voorlopig nog allemaal goed!
 
Nu is de dag weer voorbij en ligt Morris al lekker te snurken. Ik ben nog even Ice age 3 aan het kijken en ga strakjes ook heerlijk slapen!
 
Weltrusten allemaal!

20130613_Dagje-Efteling.jpg

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.