17 juni 2013 : Chemo #4 – dag 1

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen hebben we onszelf weer gemeld in Nijmegen voor chemo #4. Deze keer is oma I-pad meegekomen naar Nijmegen, aangezien zij toch vakantie heeft en mama morgenvroeg een beugel krijgt.
Papa dacht altijd dat mama zo’n mooie rechte tanden heeft, maar ze blijkt een “facing” te hebben. En aangezien de tijd om “verborgen gebreken” te melden inmiddels ruimschoots verlopen is, is er geen andere keuze meer ;-).

Vandaag had ik zelf een heerlijke dag, want oma I-pad is er en Jans kwam ook nog gezellig spelletjes doen! Verder hebben ze de chemo aangesloten, maar vooralsnog heb ik er geen last van en eet ik er nog lustig op los.
Morgen nog een dagje chemo en dan zit het eerste deel van de 4e kuur er al weer op. Volgende week maandag en de maandag erna mag ik nog een keer naar Eindhoven, waar ze een soort van “chemo-shot” geven, die bij deze kuur hoort.
 
Papa is vandaag naar Morris geweest en daar gaat het ook supergoed! Vandaag waren “Hanja” (Anja) en “Bonnie” (Gonnie) met hondje Terry op de koffie geweest, dus dat was erg gezellig.
Verder heeft Morris nog wel een half uur staan kletsen met buurmeisje Chrissy, waar hij alles vertelde wat hij allemaal gezien had in de Efteling en tijdens de Super Opkikkerdag. Zo nu en dan werd hij een beetje gesouffleerd door oma en papa, maar het was een geweldig schouwspel !!
 
Ook heeft papa vandaag de lijst met “vrienden” van de stichting weer ge-update en het is werkelijk hartverwarmend als je ziet hoeveel mensen een warm hart toedragen aan ons gezin !
 
Ik ben allang weer in dromenland en wens jullie ook een heerlijke nacht toe! Slaap lekker.

 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.