18 juni 2013 : Chemo #4 – dag 2

Categorie:  Reacties: 0

Zo, deze dag zit er ook weer op! Nu alleen morgenochtend nog een chemo-shot en dan nog 24 uur spoelen – dus donderdag mag ik weer naar huis..
Gelukkig is oma I-pad er om gezellig met mij te spelen en een beetje te helpen, want mama was vandaag bij de tanden-dokter. Vanaf vandaag heeft mama namelijk een echte plaatjesbeugel – met witte plaatjes.. Ziet er even gek uit voor mij, maar het misstaat haar niet.
 

Nu heeft mama alleen aan de bovenkant plaatjes en binnenkort krijgt ze er ook een aan de onderkant. Op zich best wel gezellig eigenlijk, want ik moet door mijn chemo’s extra goed en vaak mijn tanden poetsen, net zoals mama nu!
 
Verder is papa vandaag helaas niet geweest, want hij ging eten met 2 mensen uit Ghana - Accra. Zij heet: Maame Akua Pokua Agyeman-Prempeh -> afkorting: Priscilla en hij heet Nanabayin Indome -> afkorting: Richard.
Zij zijn in april getrouwd in Ghana en zijn nu 3 weken op huwelijksreis in Nederland. Een van papa’s collega’s werkt in Ghana en hij heeft zijn huis hier ter beschikking gesteld aan hen.
Vandaag heeft papa hen opgehaald bij de Efteling, waar ikzelf de vorige week ook ben geweest. Ook zij waren helemaal door het dolle heen en hadden de dag van hun leven gehad. Vooral Joris en de draak had veel indruk gemaakt en papa vertelde dat ook zij het Carnaval festival erg leuk vonden.
 
Daarna heeft papa hen naar Ulvenhout gebracht en is daar een hapje gaan eten met ze. Dit was de eerste keer bij de Italiaan in NL, dus het was even moeilijk kiezen, maar ze hebben heerlijk gegeten. Bruschetta, gamba’s, champignons in knoflook, pasta en als toetje de Chef’s special!
 
Afgelopen weekend hebben ze nog een tripje gemaakt naar Parijs en aankomende week nog naar Madurodam, Amsterdam, Den Haag en misschien nog een tripje naar Antwerpen.
Papa vind het in ieder geval ook heel gezellig!
 
Nu is het weer tijd om te gaan slapen en morgenavond komt mijn papa weer.
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.