2 juni 2013

Categorie:  Reacties: 0

Het weekend is weer voorbij..
Gister heb ik mijzelf heerlijk laten verwennen door oma I-pad en die had alle tijd voor mij, aangezien opa vrachtwagen naar Duitsland was en tante Sidonia naar Lakedance was, waar mama, Niki en tante Inge ook heen zijn geweest.
 

Ik heb spelletjes gedaan met oma, gefietst, lekker bij oma geslapen, vanmorgen de eentjes brood gevoerd en toen kwam mama al weer om mij op te halen.
 
Mama heeft gister nog geluk gehad met het weer, want ze hebben nog aardig wat zon gehad. Ook is mama vanmorgen goed verwend door opa en oma Zonnebloem, omdat ze daar met tante Inge geslapen heeft.
 
Vandaag was het heerlijk weer, dus ik ben nog even met mama naar de stad geweest om alvast een cadeau voor vaderdag te halen. Het is voortaan al zo erg, dat mama niet alleen voor de opa’s, maar ook voor papa een blouse koopt – of mocht ik dat nog niet zeggen ;-). Ach ja, mama heeft nog tijd zat om het te ruilen, zodat papa alsnog verrast wordt met een origineel cadeau, haha!
Papa had vandaag “mannendag deel II” met Morris, dus die is naar het voetballen gaan kijken. Jesse moest de halve finale van de Omroep Brabant cup spelen in Tilburg en hij scoorde meteen de eerste goal voor Geldrop!!
Helaas was het team waar ze tegen moesten spelen net een tandje te sterk, waardoor ze uiteindelijk met 6-2 het veld verlieten. Niet omdat Jesse er speelt, maar deze stand geeft een verkeerd beeld van de wedstrijd -> het had maximaal 1 goal verschil moeten zijn, want ze waren echt aan elkaar gewaagd. Volgende keer beter!
Morris heeft nog heerlijk gevoetbald met Dion op het veldje ernaast en had het nog de hele dag erover.. hij vond het prachtig!!
 
Vanmiddag zijn ome Ostar en tante Joyce op bezoek geweest in het “roze monster” (red: auto van Joyce). Morris en ik waren helemaal door het dolle heen en we hebben nog met z’n allen papa z’n lievelingsgerecht gegeten – Gyros met rijst.
 
Aanstaande woensdag mogen we weer naar Nijmegen, waar we een gesprek zullen hebben met Professor Hoogerbrugge. Hij zal dan ook de uitslag hebben van mijn “plas-onderzoek” en gaat dan met papa, mama en mij praten over hoe het vervolg zal zijn.
Tevens zullen ze dan mijn bloed controleren en indien er genoeg stamcellen in zitten, gaan ze donderdagmorgen meteen beginnen met de stamcel afname. Daarvoor moet ik eerst een “duaal-lijn” in mijn lies krijgen, waardoor ze het bloed afnemen uit mijn lichaam, waarna het door een kastje gaat welke de stamcellen eruit neemt en vervolgens wordt het weer teruggepompt via de 2e lijn in mijn lies.
 
Volgende week vrijdagavond gaan we naar Burgers Zoo, wat geregeld is door het ziekenhuis in Nijmegen. Burgers Zoo heeft op die avond haar deuren geopend voor alle patiëntjes uit het Radboud ziekenhuis welke momenteel in behandeling zijn. Erg leuk!!
 
Papa is erg druk met alle teksten van de website, want die zal ergens deze week “live” gaan. Spannend!!!
 
Nu liggen Morris en ik al lekker te slapen na een zeer geslaagd weekend!!
Weltrusten.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.