20 juni 2013 : Chemo #4 is klaar!!

Categorie:  Reacties: 0

Gisteravond heb ik mijn laatste chemospuit gekregen in het ziekenhuis en het ging allemaal een beetje TE goed. Blijkbaar waren we een klein beetje voorbarig en moest ik toch spugen gisteravond, waar die …. sonde slang er weer eens uit ging.

Vanmorgen was het dan zover: ik mag weer naar huis! Ik moest nog een keertje spugen, maar gelukkig bleef alles zitten en heb eigenlijk de rest van de dag een “gewone” dag gehad. Ik had weliswaar geen zin om te eten, maar voelde me redelijk fit.
 
Toen ik thuis kwam was tante Inge met Morris bij ons. Ook Marion kwam nog even langs om een “bakkie” te doen en om ons even bij te kletsen. Zij is namelijk met een clubje mensen HEEL druk bezig om een super benefiet evenement te organiseren bij het Stadspaviljoen in Eindhoven. Zeer binnenkort zullen zij daar hun mailing van uitsturen voor de kaartverkoop en er komt zelfs een aparte evenementenpagina van op Facebook!!
Als we zo die plannen aanhoren, dan wordt het echt een geweldig evenement met geweldige artiesten en eigenlijk alles d’rop en d’raan!
 
Toen papa thuis kwam, was mijn puf al op. Ik had natuurlijk ook de hele dag niks gegeten en kijk een beetje leeg uit mijn ogen. Papa en mama vinden dat niet zo fijn, maar ze begrijpen het wel.
Gelukkig gaat zometeen de sonde-voeding weer aan, zodat ik morgen weer helemaal fit ben!
 
Ook Morris is weer helemaal happy om thuis te zijn en is eigenlijk ook doodop. Vanmiddag heeft hij bij de kindjes in de peuterspeelzaal gespeeld, dus dat is ook wel begrijpelijk dan.
 
Mama is ook weer blij om thuis te zijn, want morgen zijn mijn papa en mama 5 jaar bij elkaar. Mmmmm, als ik dan terugreken, dan was ze dus al zwanger voordat ze verkering kregen !? Zou mijn papa wel mijn.. hmmm..
Oh nee, ik ben natuurlijk pas 3 jaar.. haha!
 
Verder heb ik vandaag niet veel te missen, behalve dan dat ik hoop dat ik morgen niet meer misselijk ben.
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.