23 juni 2013 : Heerlijk geslapen

Categorie:  Reacties: 0

Sowwwww!!! Was vandaag pas om 10.00 wakker! Had het nodig denk ik;-) Tenminste als ik mijn papa en mama moet geloven. Slapen is goed voor je....

Beetje raar, ik vind het zonde van mijn tijd. Ga liever mijn kleine broertje vervelen - en hij mij! Dit was dan ook het eerste wat ik vanmorgen heb gedaan. Een kussengevecht met Morris! Morris deed niet mee, want zat aan zijn 3e broodje hagelslag, maar ach dan kan ik het sowieso altijd winnen. Ik had geen honger en heb dus mijn boterhammen overgeslagen. Ik weet wel wat ik graag wil, mama maakt dit dan ook, maar het smaakt allemaal raar.
 
Na een korte ochtend lekker met papa onder de douche geweest. Mag eigenlijk niet douchen omdat mijn lange lijn nog niet is genezen. Toch lekker gedaan! Pleister zat goed, kon geen water bij en dus voor het eerst in 3 weken en gewone douche....Vond het zelf spannend, want wat als  er water in mijn ogen komt? Oh maar 1 geluk: Zonder haar ook geen haren wassen!!! Yessss..... Maar het was heerlijk!
 
Papa en mama hebben nog even getwijfeld of ik vanmiddag mee kon naar feestje van Nick. Die heeft zijn 1e verjaardag gevierd. Ik zit nl bijna(of nu al) in mijn dip. Dan heb ik dus geen afweer en kunnen er veel gekke dingen in mijn lichaam komen. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe het allemaal werkt, dus hoef ik me lekker niet druk te maken. Maar op het feestje komen veel mensen en die kunnen weer gekke dingen bij zich dragen.  Was verdrietig toen ik hoorde dan mama alleen met Morris zou gaan. Ik wil ook spelen... Papa en mama snapte dit en hebben besloten me lekker mee te nemen! Aangezien ik alweer 2 dagen niet heb gespuugd en weer redelijk fit ben.
Het was heeeeeel leuk bij het feestje van Nick! Heel veel leuke kindjes die ik ook allemaal erg goed ken. Heb heeeel veel gespeeld en Morris ook. Maar die zat eigenlijk meer te eten dan te spelen als ik zo nog eens terugdenk. Ik heb helemaal niets gegeten. Heb geen honger. Mama geeft me wel een aantal keren per dagen een grote spuit met sondevoeding zodat ik toch nog calorieën binnenkrijg. Tot mijn eten weer lekker smaakt. Hoorde van mama dat het eigenlijk heel raar is dat mensen calorieën naar binnen spuiten. De meeste willen er eigenlijk vanaf.
 
Ik was na het spelen moe, erg moe en vond het dan ook niet erg om rond 18.45u in mijn bedje te liggen. Helaas rommelde mijn buik en moest ik om 22.00u toch nog een beetje spugen. Maar was blij...want mijn slangetje zit er nog in...joepie!!!! Dat is voor mij dan altijd weer “feest”!
Mama had nog wel iets voor de buikpijn. Deed alvast mijn hemd omhoog...zal vast wel een crème zijn. Huh...een drankje via mijn sonde? Zofran zei mama, dat spuit ik in je slangetje en dan gaat het helemaal weg. Moest eerst nog even de knuffelbeer uit mijn slangetje verwijderd worden want die was verstrengeld geraakt bij het slapen. Ja, ook dat bestaat...
 
Nou.. hopen dat mijn dip meevalt en ik geen koorts ga krijgen! Maar ach, als het wel zo is, dan is het zo...
Slaap lekker!!!!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.