25 juni 2013 : Jippie, morgen voor het eerst naar de “grote school”!!

Categorie:  Reacties: 0

Ik ben een beetje wit zegt mama.. vandaag maar eens even bloed laten controleren in het ziekenhuis. Morris gaat vanmorgen toch naar de kinderopvang, dus dat komt goed uit.

Om 11.30u waren we in het ziekenhuis om het bloed af te nemen. Dat doet gelukkig geen pijn, want ze kunnen dat uit de lijn aftappen. Een uurtje later was de uitslag er en eigenlijk weinig verassend: ik heb bloed nodig.
Gelukkig zit ik nog niet in mijn dip, waardoor mijn eerste schooldag gewoon door kan gaan.
Om 14.30u moesten we ons melden voor de zak met bloed, dus hadden mama en ik nog mooi even tijd om boodschappen te doen.
 
Gelukkig was opa vrachtwagen zo flexibel dat hij Morris kon ophalen van de opvang en vanmiddag mee naar huis kon nemen, zodat papa kon blijven werken. Wel een geregel, maar fijn dat het allemaal kan!
 
Papa heeft vanavond Morris opgehaald uit z’n werk en daarna hebben we thuis nog even met z’n allen gespeeld en is het tijd om naar bed te gaan. Ik merk dat ik toch wel een beetje gespannen ben voor morgen en papa en mama eigenlijk ook wel.
Dit is natuurlijk pas de eerste echte confrontatie met een grote groep kindjes die elkaar nog helemaal niet kennen, dus erg benieuwd hoe dat gaat. Om 8.30u moeten we op school zijn en daar begint het grote wissel-spel, waarbij de leraar wordt toegewezen aan de kindjes. Om 9.30u mogen de ouders de kindjes achterlaten in de klas, waar ze tot 12.00u met elkaar kunnen spelen en elkaar leren kennen.
 
Papa en mama hebben aansluitend ook nog een gesprekje met iemand van school, die een “rugzak” gaat aanvragen, zodat ik wat spullen mee kan nemen naar Amerika. Zodoende kan ik alvast wat dingen doen en leren, zodat ik niet met een achterstand begin als ik in april 2014 weer terug in NL ben.
 
Vandaag hebben we ook de “uitnodiging” voor Chemo #5 binnengekregen, die op maandag 8 juli (volgens schema overigens) zal beginnen. Dat is weer een kuur van 5 dagen – en dus 6 dagen Nijmegen.
 
We liggen al weer heerlijk te slapen! Morgen weer een nieuw avontuur, dus daar moeten we fris aan beginnen..
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.