26 juni 2013 : eerste schooldag ever!

Categorie:  Reacties: 0

Korte update:
Het was in een woord GEWELDIG!!! Wat een feest!

Het begon om 8.30u toen we op school kwamen.. Alle nieuwe kids moesten verzamelen in de speelzaal, waar al een muts met mijn naam klaar stond. Ondanks het feit dat het tegen de verwachting in was, heb ik mijn eigen muts af gedaan en de muts met mijn naam op m'n hoofd gezet. Alle kindjes hadden tenslotte deze muts op, dus we zaten in hetzelfde schuitje..
 
Vervolgens buiten het grote wisselspel gespeeld, wat erg leuk was om te zien! Bijna op het laatst mocht onze klas zich bij juffrouw Marieke melden, die ik al meteen erg aardig vind!
 
Nu met alle kindjes naar de klas en papa/mama mochten naar huis. Ik heb tot 12.15u op school gezeten en het ging echt super!!! Ik heb gekleid, samen met een ander kindje Bobo op de computer gespeeld en gepuzzeld.. Morgen weer?
 Nee, ik mag in augustus pas weer naar school :-( en dan ook maar een paar weken, want zit dan in de tijd van de zware kuren, operatie, bestraling en de reis naar Amerika..
Toch is het begin gemaakt!
 
Voor mij was het een top-dag en mijn papa en mama zijn apetrots!
 
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.