4 juni 2013

Categorie:  Reacties: 0

Gaaaaap… ik ben wakker en de zon schijnt (weliswaar achter de wolken). Even in de douche kijken, want daar staat papa.. tadaaa! Oh, huh? Mama? Mama werken?
Nee, gisteravond was tante Hilde op bezoek en die zat zo gezellig te kletsen, dat het te laat was voor mama om nog te douchen.

 

Mama gaat zometeen naar de orthodontist om een röntgenfoto van haar gebit te laten nemen en daarom wil ze er picobello uitzien, want je weet maar nooit of ze ook nog stiekem een gewone foto nemen ;-).
Morris gaat naar de peuterspeelzaal en ik mag met mama mee. Papa gaat werken.
 
Vandaag een heerlijk dagje gehad en eindelijk eens kunnen genieten van een mooie lentedag. Morgenvroeg ga ik met papa en mama naar Nijmegen, waar we eerst een gesprek hebben met Professor Hoogerbrugge en daarna moeten ze even mijn bloed controleren om te zien of de stamcelafname kan beginnen.
Ook moet de sonde in mijn neus vervangen worden en voor het gemak had mama die er zojuist in bad alvast uit getrokken. Oeps, ik moet ook nog medicijnen hebben via de sonde..
Nouja, dan maar even zelf proberen, want de vorige keer ging het tenslotte supergoed toen mama het deed.
 
Poging 1: ik begin al met weerstand, want dit is echt een rotgevoel. 1cm, 2cm, 5cm, 8cm.. ojee, overgeven. En ja hoor – sonde ligt er weer uit. Even op adem komen en papa is inmiddels te hulp gesneld.
Poging 2: ik vind het nu NOG minder leuk dan de eerste keer. 1cm, 2cm, 5cm, 8cm, 15cm (hij hoeft”maar” tot 40cm).. blur… alles eruit en ook mijn heerlijke worst.
Poging 3? Uh nee, laat maar zitten. Dan mijn medicijnen maar door de mond en morgen in het ziekenhuis gaan we het nog eens proberen. Jippie – NOT!!
 
Voordeel was wel weer dat ik extra lang mocht opblijven en nog wat chipjes kreeg omdat ik het zo goed geprobeerd had – maar het wilde deze keer gewoon even echt niet lukken.
 
Morgen hopelijk meer geluk en uiteraard goed nieuws van Professor Hoogerbrugge!!
 
Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.