5 juni 2013

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag naar Nijmegen geweest voor een gesprek met Professor Hoogerbrugge en voor de afname van de stamcellen – op voorwaarde dat er inmiddels voldoende stamcellen zijn.
 

Dit laatste was helaas niet het geval, dus we moeten nog even geduld hebben. A.s. vrijdag nog een keer bloed controleren en in principe volgende week maandag opname voor de stamcel afname.
 
Zoals gezegd hebben wij een gesprek gehad met Professor Hoogerbrugge en die was erg positief over het verloop van de behandeling bij mij. Het feit dat ik geen NMYC-gen heb, mijn bot en beenmerg nu al schoon is en dat ik telkens zeer snel herstel van de chemo’s is als heel positief aan te merken.
Uiteraard wordt er altijd een slag om de arm gehouden, aangezien we toch te maken hebben met het menselijk lichaam en een heel vervelende ziekte – waarbij het toch altijd de vraag is hoe dit zich gaat ontwikkelen.
Maar, al met al gaat het naar omstandigheden erg goed met me!
 
Over de sonde-slang wil ik het niet hebben, maar hij zit er weer in. Wat een K-ding met een grote K!!
 
Nu nog maar even genieten van het lekkere weer!!
 
Slaap lekker allemaal.
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.