9 juni 2013: terug naar Nijmegen

Categorie:  Reacties: 0

Heerlijk weekend geweest!
Gister zijn papa en ik bij Karen op het feestje geweest ! Dion en Jesse hadden alle waterpistolen uit de schuur gehaald en we hebben met alle kindjes een watergevecht gehouden – heel gaaf !
 

Daarna hebben we mama en Morris opgehaald thuis, zodat we naar de BBQ bij opa vrachtwagen en oma I-pad konden gaan. Daar eenmaal aangekomen bleek dat opa de BBQ al aangestoken had en konden we eigenlijk direct aan tafel. Wat een luxe.
Al het stokbrood dat over was hebben we daarna naar de eendjes en de geitjes gebracht bij een boer in de buurt – Luc’s poppentheater..
 
Vanmorgen heb ik lekker uitgeslapen en vandaag hebben we een rustig dagje. Vanmiddag gaat papa naar Guus Meeuwis en ik ga vanavond met mama naar Nijmegen.
Morgenvroeg beginnen ze als eerste met mij om een extra lijn in mijn lies te plaatsen en dan sluiten ze me aan op een apparaat dat stamcellen gaat verzamelen. Die worden vervolgens weer ingevroren, zodat die na chemo #6 teruggeplaatst kunnen worden.
 
Morris gaat vanmiddag naar opa en oma Zonnebloem en die blijft daar slapen.. en morgen kan hij lekker met Chrissy spelen, want het is heerlijk weer!!
 
Papa heeft inmiddels alle blogs op de website www.fabergoesusa.nl gezet. Er zijn nog een paar “technische” zaken die papa niet zelf kan aanpassen, maar dat zal in de loop van deze week wel gebeuren.
 
Tot zover maar weer! Fijne dag allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.