27 maart 2013

Categorie:  Reacties: 0

Wachten op de O.K.

Ze gaan een biopsie van een..

lymfoom afnemen. Zoals het er nu voorstaat zijn de vermoedens dus lymfomen, lymfeklierkanker. Nu nog kijken welke vorm. Hodgkin, non hodgkin? Dit moet duidelijk worden voor de behandeling. Alle soorten kanker hebben een andere soort behandeling.
Dus nog een dag of 2 dag wachten op deze uitslag....
 
Het wachten op de operatie duurt lang (7.00u ’s ochtends tot 18.45u), zeker als je weet dat Faber 100% nuchter moeten blijven. Faber staat op de spoedlijst en dan mag je dus helemaal NIKS hebben, zelfs een ijsklontje is twijfelachtig..
 
Het is inmiddels 20.00u en ze hebben een stukje weefsel afgenomen uit de knobbel in z'n nek. Hij is ook al weer even wakker geweest uit de narcose en nu is hij weer op z'n eigen kamer - hij slaapt heerlijk! Hij hoefde geen bami meer en heeft een vocht infuus.
Hij zal morgen wel honger hebben..
 
Tevens hebben we nu "gelukkig" een plekje in het Ronald MacDonald huis, hoewel we nooit hadden durven denken dat we daar terecht zouden komen. Fantastisch huis, geweldige mensen, fijn dat je er terecht kunt, maar je wil er niet zitten!
 
Hopelijk morgen al de uitslag of in ieder geval voor het weekend!! Erg dubbel allemaal, want je wil het allemaal niet horen, want uiteraard zijn we bang voor slecht nieuws.
Er is overigens geen enkele reden om aan te nemen dat het niet goed zou zijn, aangezien alles wel wijst op non-Hodgkin, wat schijnbaar een van de best te bestrijden soorten is - en tevens een van de zwaarste.
 
We laten de koppen zeker NIET hangen en we kunnen niet anders dan afwachten.

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.