3 maart 2014 : Kuur 4# deel 1 was easy, morgen deel 2 – the heavy part !

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Het is al 3 maart, wat inhoudt dat het einde in zicht begint te komen.
Morgen ga ik naar het ziekenhuis voor het zware deel van kuur #4 en die kuur duurt weer tot zondag (eigenlijk van woensdagochtend vroeg t/m zaterdagavond laat).. Daarna mag ik thuis 3 weken bijkomen, wat ook wel nodig is bij deze kuur, alvorens we aan kuur #5 beginnen -> wat tevens de allerlaatste is!!

Het einde is inmiddels al weer zo dichtbij, dat we de terugreis al aan het plannen zijn. Ook hebben we, om dit jaar af te sluiten, een vakantie geboekt!!
Vorig jaar hebben we natuurlijk onze zuurverdiende vakantie moeten annuleren en aangezien we hier vrij dicht bij het Caribisch gebied zitten, hebben we besloten om een 9-daagse vakantie naar de Dominicaanse Republiek te boeken. Even “voor de records”: dit wordt uiteraard NIET betaald met stichting geld !!
 
Als Faber zijn laatste kuur heeft gehad, mag ook meteen zijn “lange lijn” eruit. Die lijn was SUPER voor Faber, omdat hij daardoor niet steeds geprikt hoefde te worden, maar was ook VRESELIJK, omdat Faber nooit in onder water mocht. Altijd afplakken met douchen, niet zwemmen en altijd voorzichtig zijn met springen en spelen.. Wat zal dat een opluchting zijn voor Faber als hij daar geen rekening meer mee hoeft te houden -> heerlijk!! Dan mag hij gewoon in het zwembad springen, lekker douchen zonder ergens rekening mee te houden, stoeien.. Fantastisch!!
 
Die ene keer dat Faber nog een scan moet ondergaan, moet hij dan wel “geprikt” worden, maar met Emla-crème ondergaat hij dat prima en dat weegt in de verste verte niet op tegen de vrijheid die hij ervoor terug krijgt..
 
Verder hebben we deze week, naast de ouders van Romy, ook bezoek van de oom en tante van Romy uit Canada – Bernard en Francien! Ome Bernard heeft de harten van de kinderen gestolen met zijn “sheriff telefoon” die in directe verbinding staat met de sheriff natuurlijk!
Opa vrachtwagen heeft vandaag worstenbroodjes gemaakt met Faber, die overigens zeer goed gelukt waren en vanavond hebben we gezellig met z’n allen Hollandse groentesoep met gehaktballen en worstenbroodjes gegeten!
 
Aangezien Morris niet helemaal lekker is en Faber morgen al weer het ziekenhuis in moet, hebben we ze vandaag lekker thuis gehouden van school. Sinds oma I-pad er is, heeft Faber geen tijd meer voor papa en mama, dus die hebben ook lekker even quality time!
Oma I-pad moest zelfs afgelopen week een keer blijven slapen in het ziekenhuis, dus het is echt dik aan, haha!
 
Mees was deze week nog even op bezoek geweest bij Faber in het ziekenhuis en Faber was zo blij dat hij zich geen houding wist te geven. Als we de volgende week weer uit het ziekenhuis zijn, zullen we ze eens “live” op gaan zoeken..
 
Heel Nederland ligt waarschijnlijk al lekker te slapen inmiddels en wij gaan hier de dag ook afsluiten! Helaas voor papa en mama geen carnaval dit jaar, maar daarentegen wel het fijne vooruitzicht dat dit avontuur bijna ten einde is!!
 
Tot slot wil ik nog even aandacht vragen voor Stichting Semmy, welke geld inzamelt voor broodnodig onderzoek naar hersenstam kanker. Dit is een zeer zeldzame ziekte, waarbij er geen enkele overlevingskans is en welke uiteindelijk ook mijn vriend Jasper het leven heeft gekost!
Ongelofelijk en ongekend dat er in deze tijd nog steeds ziektes bestaan met 0% overlevingskans en het zal je kind maar zijn!!
 
Over 2 weken (op 16 maart) loopt een vriendin van Bianca (Mandy Langenhuizen) in Barcelona de marathon en loopt deze met Jasper in gedachte. Maar ook zoekt ze nog sponsoren. Wie helpt Mandy een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor stichting Semmy?
 
Doneren kan op de site van Semmy. WEL ONDER VERMELDING VAN MARATHON BARCELONA JASPER.
Over 2 weken ( op 16 maart) loopt vriendinnetje
 
http://www.stichtingsemmy.nl/
 
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100003962940515   says:

    Lieve Faber en familie ,Ik ben ontzettend blij dat alles naar wens gaat en leef ontzettend mee. Vol spanning kijk ik steeds weer uit naar je blog, wat steeds met een traan en een lach is. Wist je dat je ook te zien bent op tv in spotje van Villa Joep, en ik dan zeg heyyy Fabertje :) Ik ben net als vele anderen apetrots op jou omdat je zo dapper bent en je echt knokt tegen die boeman ( rotziekte) die nu maar eens moet stoppen. Ik hoop dan ook oprecht dat er nog veel meer geld gaat binnen komen zodat deze ziektes voor eens en altijd gestopt kunnen worden. Ik hoop dat je de kuren die nu beginnen ook goed door komt en weet dat wij aan je denken. Jij bent net als Jaspertje mijn kleine heldje. Lieve kleine vriend , maak nog even vele mooie herinneringen als het ff kan en geniet ervan. Heel veel dikke knuffels van mij en mijn ouders , Anja

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.