6 maart 2014 : kuur #4 - deel 2 - dag 2

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
De overlevingsmodus / winterslaap / struisvogelpolitiek is bijna voorbij! We hebben niet superveel van onszelf laten horen, vooral omdat de gesprekken met NL telkens confronterend zijn in de zin dat het gemis dan groter is. De struisvogelpolitiek werkt blijkbaar ook voor ons: zolang we er niet te veel aan denken / herinnerd worden, hebben we ook minder last van heimwee.
Morris en ik hebben daar natuurlijk niet te veel van lijden gehad, sterker nog: we krijgen alle aandacht van de wereld van papa en mama, want we zijn nog nooit zooooo lang “op vakantie” geweest. Zal wel even afkicken zijn als we in NL zijn.

Vandaag kreeg ik wederom het grootste compliment van de wereld, namelijk: “we hebben nog nooit zo’n actieve- en levendige patiënt als Faber gezien, tijdens deze zware therapie”. Terwijl de meesten gewoon 4 dagen voor pampus liggen (vanwege morfine), heb ik zeer veel levendige momenten waarop ik zelfs enkele uren uit bed wil. Papa zegt telkens dat ik de paal niet mag besturen onder invloed, dus dat laat ik hem mooi doen.. haha! Hij doet dan net alsof hij over mijn tenen gaat rijden en dat vind ik stiekem best grappig ;-).
Vandaag hebben we heerlijk geverfd in de speelkamer, waaronder de tafel en (een beetje per ongeluk) ook de muur, en met mijn nieuwe lego gespeeld samen met papa. Rond de middag kwamen ook mama, oma I-pad en opa vrachtwagen, maar vanaf 13.00u heb ik ook lekker mijn ogen gesloten.
Vanavond blijft oma I-pad slapen en hopelijk hoef ik vannacht niet zo veel te hoesten als gisteren.
 
Vannacht kwam mijn sonde-slang omhoog door het hoesten en moest ik helaas overgeven. We hebben toen, samen met de zuster, om 02.30u nog even mijn bed verschoond, mijzelf gewassen, schone kleren aan en een nieuwe sonde-slang ingebracht. Dit laatste moest direct, omdat ik anders mijn medicijnen niet op tijd binnen zou krijgen en dan weer allerlei andere gekkigheden konden gebeuren..
 
Als we zondag klaar zijn, dan ben ik 3 weken thuis en daarna begint de laatste kuur van een week!! Time flies when you’re having fun, uh.. sleeping!
 
Slaap lekker vriend!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.