8 mei 2014 : We’re back !!!

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Het is inmiddels ruim 3 weken geleden dat we de laatste echte update geplaatst hebben. Natuurlijk hebben we enkele foto’s van onze heerlijke vakantie en terugkomst op FB gezet, maar geen blogje.

Er is zoveel gebeurd, dat het niet echt in een schrijfbare blog past, maar we gaan ons best doen.
Op woensdag 16 april zijn we vertrokken uit Philadelphia naar Punta Cana. Het was een vlucht van 4 uur, maar het was ZEKER de moeite waard!
 
Eenmaal aangekomen op het resort, hebben we een prachtige kamer gekregen.. Het was inmiddels 15.00u en gezien de constante temperatuur van 30 graden was het echt tijd voor een duik in het zwembad! En wat waren we (vooral ik) daar aan toe!!
In eerste instantie erg onwennig, want m’n lijn was er nog maar net uit en ik was niet meer gewend “onder water” te mogen, maar toen ik het eenmaal door had was ik niet meer uit het water te krijgen! Ook onder water met het hoofd was erg stoer en vind ik zo interessant dat ik het tot op vandaag in bad ook wil doen.. Ik zeg: tijd voor zwemles papa?
We hebben HEERLIJK genoten tijdens de vakantie en ik kan niet anders zeggen dan dat we een SUPER relaxte vakantie gehad hebben! Fijne tijd en hele leuke mensen ontmoet.. Austin, Sinead, Aaron en Bobby uit Ierland, wonend in NY, waren de kers op de appelmoes! Wat een heerlijke mensen en Morris was helemaal idolaat van Aaron – ikzelf kon het goed vinden met Bobby..
 
Aan het einde van de vakantie zijn we teruggereisd naar Philadelphia, om de dag erna weer naar NL te reizen! Gelukkig had Buddy de mogelijkheid gekregen om ons ook terug te vliegen, dus dat was super!
Bij de gate bleek zelfs dat Buddy ook weer een upgrade had geregeld, dus iedereen kon zijn benen strekken in de Business Class van de Lufthansa -> helemaal te gek!
 
Bij het opstijgen mocht mama in de cockpit zitten, wat ze helemaal super vond! ’s Nachts had papa nog even in de cockpit gezeten om even bij te kletsen met Buddy en z’n collega, waarbij alle complot theorieën over MH370 en de Bermuda-driehoek even om zeep zijn geholpen ;-).
 
We moesten wel nog even overstappen in Frankfurt op de vlucht naar Düsseldorf, maar eenmaal daar aangekomen stond er een geweldig ontvangst committee!!Na de nodige knuffels, kussen en tranen, konden we onze weg vervolgen naar de auto met onze 6 koffers en Bugaboo, waarbij papa graag zelf wilde rijden. Toen we Eindhoven binnenreden ging de radio uit kwam er wel een brok in de keel van papa en mama, die ZOOOOOOO blij waren om weer in thuis te zijn, dat zelfs die stomme Verfkampioen op de Leenderweg mooi was!
 
We mochten niet naar huis rijden, maar moesten achter de stoet aanrijden.. uiteraard voelde we al een beetje nattigheid en ja hoor -> nog een groter committee had zich verzameld bij Zalencentrum Eindhoven van papa’s maat Jeroentje!! Wat een geweldige verassing en fijn om iedereen meteen weer eens even te zien!
 
De lange vlucht hakte er inmiddels toch al wel een beetje in, want we hadden natuurlijk niet zo veel geslapen tijdens de nachtvlucht – dus iedereen was KAPOT!
Aan de andere kant moesten we proberen om zo lang mogelijk wakker te blijven, om zo snel mogelijk over de jetlag heen te komen – dilemma!
 
Morris en ik zijn om 17.00u OMGEVALLEN! Om 23.00u klaarwakker, maar gelukkig om 00.30u weer in slaap. De volgende dag hebben we allemaal tot 12.30u (06.30u Philly time) geslapen, dus dat hadden we nodig denk ik.
Uiteindelijk hebben Morris en ik toch nog een week last gehad van de jetlag, wat zich voornamelijk uitte in het niet wakker kunnen worden in de ochtend en ’s avonds tot 23.30u koprollen maken in het bed van papa en mama..
 
Papa is inmiddels aan het werk en we proberen zo veel mogelijk ons gewone leven weer op te pakken. De laatste kuur Roaccutane is gestart en de aanvraag voor fysiotherapie is gedaan. Ik loop nog een beetje houterig, vooral aan het einde van de dag, maar heb eigenlijk verder geen klachten..
Honger.. dat wel! Heel de dag heb ik honger!! Alsof ik een heel jaar moet inhalen.. en wat ben ik trots op mijn producties op het toilet.. zonder in verdere details te treden, ben ik voornamelijk erg trots op de hoeveelheden die ik produceer, hahaha!
 
Maandag mag ik weer naar school en ben erg benieuwd of alles er nog staat – en of ze mij allemaal zullen herkennen!? Dat zal niet meevallen, want ik heb weer gewoon haar op mijn hoofd en ben flink gegroeid ten opzicht van 6 maanden geleden! De laatste dag op school was maandag 17 november 2013 en aanstaande maandag is het 12 mei 2014…
 
Eind mei hebben we de eerste controle scan, dus dat zal even spannend zijn -> hoewel we er een heel goed gevoel over hebben! Van de andere kant blijft het spannend, want we zijn tenslotte al eens eerder verrast..
Daarna om de 3 maanden een controle scan en hopen dat ik schoon blijf!
 
Het is heerlijk om weer lekker de anonimiteit in te mogen duiken voor ons allemaal! Zelfs de dingen die een “sleur” leken, zijn heerlijk! We genieten van alles wat ons leven te bieden heeft en beseffen ons maar al te goed dat we zojuist zijn wakker geworden uit een nare droom met een happy end!!
 
Slaap lekker vriend en nogmaals bedankt voor jouw hulp!! Dikke knuffel!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.