13 november 2013 : Bijgekomen van het FEEST bij Wies - Orka!

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Afgelopen zondag hebben we de verjaardag van Faber, Morris en mama gevierd. Daarbij was het tevens het laatste feestje voor ons vertrek.
We hadden al eens eerder met Wies gesproken om de verjaardag van Faber daar te vieren, maar destijds lag ik in het ziekenhuis – dus dat ging even niet door.

Nu hadden we 10 november als datum geprikt, omdat dat dicht in de buurt van de verjaardag van Morris (17-11) en mama (15-11) ligt. Wies had een hele club mensen opgetrommeld en die hadden het hele activiteitencentrum Orka omgetoverd in een waar paradijs voor kinderen en volwassenen. Uiteraard was alles in het teken van Amerika, dus overal vlaggen, mijn hoofd op Cars- en Planes plaatjes op de beamer, snoep, clowns, schmink artiest en zelfs de politie kwam nog even langs met een ECHTE politie auto (thanks Patricia!).
 
We hebben ons werkelijk allemaal goed vermaakt! Alle kids vonden het prachtig, bijna iedereen ging geschminkt naar huis en ze zullen allemaal wel goed geslapen hebben, net zoals Morris en ik.
Bij thuiskomst hadden papa en mama ons op bed gelegd en toen ze ’s avonds nog even kwamen kijken, lagen we nog precies hetzelfde – ofwel: kapot moe!
 
Via deze weg willen we graag het hele team van Orka, die zich op een of andere manier voor Faber hebben ingezet, van harte bedanken!! Onvergetelijk!
Opa ijshockey moet de foto’s nog even op een CD langsbrengen, dan kunnen we die ook nog even plaatsen.
 
Verder is het al weer woensdag en volgende week rond deze tijd zijn we als het goed is net geland in Philadelphia. Het is nog even een beetje druk hier, maar vanaf aankomend weekend moet er iets meer rust gaan komen.
Als het goed is hebben papa en mama alle belangrijkste zaken inmiddels geregeld. Nu alleen nog de koffers pakken en het huis opruimen.
 
Ik ga zometeen naar bed, want morgenvroeg weer naar school!
 
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.