18 november 2013 : Laatste dag voor vertrek..

Categorie:  Reacties: 2

Lieve Jasper,
Morgen is de laatste dag voor vertrek. Woensdagmorgen zullen we vroeg op moeten staan om naar Dusseldorf te rijden en dan vliegen we, via Frankfurt, naar Philadelphia..

Maar.. eerst de laatste dingetjes in Nederland. Morgenvroeg naar Nijmegen om een nieuwe schatkist te doneren aan de afdeling Q2 de Zee – inclusief inhoud. De schatkist is een echte piratenkist en vandaag zijn we geweldig geholpen door Eric van de Hoven bij de Edco in Eindhoven. De vulling van deze mooie schatkist is dus ook voor een jaar gegarandeerd, zodat alle kindjes het komende jaar leuke dingetjes kunnen uitkiezen als de iets vervelends hebben moeten ondergaan.. Fijn gevoel!!
 
Daarna nog even naar mijn school om afscheid te nemen van mijn klasgenootjes en juffrouw Marieke, want die moet ik ook een half jaar missen!
Om 15.00u komt er nog een mijnheer van het Eindhovens Dagblad om een artikeltje te schrijven en dan is het al weer avond -> wat de laatste nacht voorlopig in mijn eigen bedje zal worden..
 
Volgens mij hebben papa en mama alles inmiddels wel geregeld en er zijn al 3 koffers ingepakt, dus het gaat de goede kant op!
 
Nu lig ik lekker te slapen en aan het voorbereiden op de “tour d’amour” morgen!
 
Slaap lekker vriend
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100005959841134   says:

    Lieve Faber, Morris ,Papa en Mama.. Wij willen jullie onwijs veel sterkte toewensen de komende zware tijd..... Hoop dat jullie goed zijn aangekomen.... Op de momenten dat je kan genieten, doe dat dan ook met zn allen... In gedachte zijn we bij jullie.... Heb zelf een gehandicapte dochter van 9, valt in het niets wat jullie meemaken, maar kan me het voorstellen hoe moeilijk het is... We gaan heel hard duimen voor jullie Liefs Fam van der Schoor. xxxx

  •  
  • Facebook ID - 100003775671843   says:

    Faber, Morris en ouders, ik wens jullie een goede reis, veel sterkte en ik hoop op een goede behandeling voor Faber

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.