27 november 2013 : Dag van de scans in CHOP

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen haalde papa mij om 05.30u uit bed, omdat we naar het ziekenhuis moesten voor de MIBG scan, CT scan, beenmergpunctie, nieuwe neussonde (Amerikaans systeem), griepprik en een nieuwe Statlock pleister voor mijn lange lijn.. Als dat allemaal gedaan is, ben ik helemaal klaar voor alle behandelingen in het CHOP!

Om 06.30u, stipt op tijd, kwamen we aan bij desbetreffende afdeling. Helaas kwam de zuster er om 08.00u pas achter dat ik zo vroeg daar moest zijn, vanwege de contrastvloeistof die ik moet drinken voor de CT scan en aangezien ik 2 uur nuchter moet zijn voordat ik onder narcose ga, kan alles uiteindelijk toch pas om 10.15u beginnen.
 
Alle zusters en dokters praten tegen mij, maar ik begrijp er weinig van. Als ik goed luister, dan schijnen er veel woorden overeen te komen, maar praktisch gezien is het gemakkelijker om papa een keer te vragen wat er gezegd is..
Nadat ik 3 uur heb geslapen, begin ik weer wakker te worden en gelukkig zit papa daar zoals beloofd. Ik heb erge honger en dorst, want ik heb al sinds gisteravond niks meer gehad – maar daar heeft papa gelukkig al aan gedacht !!
 
Vanmiddag moest papa naar een training voor het inbrengen van de sonde. Ik moest mee, want mama was thuis.. Het duurde wel 45 minuten en het gekke is dat papa en mama deze sonde al 50 keer zelf hebben ingebracht bij mij – dus een cursus meer voor hun eigen registratie is. Dat laatste is niet zo erg, maar zet er dan geen overijverige trainer neer, die denkt dat je er dan ook nog eens 45 minuten over kan praten!! Papa was blij dat ik voor wat afleiding zorgde tijdens deze training.
 
Om 16.00u belde de dokter op die de scans had bekeken en die was aangenaam verrast dat er NIKS te zien was op de scans. Wat een super nieuws!! Deze zwaluw maakt nog geen zomer, maar is zeker een tussentijds GOED bericht!
 
Verder zijn papa en mama vandaag precies een week gestopt met roken en dat vinden we erg knap. Papa heeft het er nog wel met enige regelmaat over, maar die houdt het wel vol!
 
We zijn allemaal erg moe, dus morgen nog een paar foto’s van vandaag! Voor nu: Slaap lekker vriend.

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.