30 november 2013 : Al 10 dagen in the USA

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag krijg jij jouw welverdiende lintje! Helaas kun je dat niet meer persoonlijk in ontvangst nemen, maar dat hebben jouw papa, mama en Floris voor je gedaan!
We weten zeker dat je erg trots bent op deze publieke onderscheiding voor de actie die jij onbaatzuchtig voor mij hebt opgezet!
www.ed.nl/regio/eindhoven/postuum-lintje-voor-jasper-1.4120257

Mede vanwege die actie, zit ik nu al 10 dagen in Philadelphia en zijn we nu in afwachting van de therapie, die op 10 december zal starten. Daarvoor moeten we nog een paar kleine onderzoeken doen, moet de kuur met Roaccutane opgestart worden en vanwege het feit dat we nu in Amerika zijn, moeten we elke dag zijn lijn “flushen”, wekelijks de pleister van mijn lijn vervangen (met mondkapjes -> en dan te weten dat de ingang van de lijn in NL niet eens bedekt hoefde te zijn) en dagelijks de medicijnen uit NL innemen.
 
We zijn in het huis wel aardig gewend nu en we beginnen in de buurt ook wel een beetje te wennen.
Ik ben ultrafit, ik eet goed, doe de hele dag verstoppertje met mijn broer (ik verstop me altijd in dezelfde kast en hij moet mij zoeken, haha!)..
Verder zijn we erg blij met de nieuwe I-pad mini’s die we hebben gekregen dankzij het verjaardagsgeld van ons feestje laatst. Morris heeft een blauw hoesje en ik een zwart!
 
Tante Inge is momenteel onderweg naar ons in het vliegtuig en dat vinden we wel erg leuk!! Kunnen we haar mooi ons huisje en de buurt laten zien. Ook hebben we een heel groot park bij ons in de buurt, waar blijkbaar de “Rocky steps” zijn.
Papa en mama zijn inmiddels al 10 dagen gestopt met roken en als het goed is, is tante Inge ook gestopt.
 
Het is voor papa nog steeds een beetje wennen om uit te slapen, want hij is nog steeds erg vroeg wakker. Gelukkig niet meer om 4.00u, maar nu tussen 6.00u en 7.00u.. waarschijnlijk ook omdat hij gestopt is met roken, want daardoor is hij schijnbaar iets onrustiger van binnen!
 
Nu is het lekker weekend, dus we lopen nu in pyama rond (het is nu 11.00u in de ochtend hier) en straks gaan we tante Inge halen!!
 
Fijne dag verder vriend en alvast een fijn weekend! Geniet van je lintje – die heb je zeker verdiend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.