9 november 2013 : Nog 11 nachtjes slapen..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Nog 11 nachtjes slapen en we gaan op reis naar Amerika. Wij hebben het allemaal erg druk met alles te regelen, naast alles wat er nog dagdagelijks moet gebeuren zoals:

school, dagelijkse bestraling Nijmegen, weer 7 dagen antibiotica in Eindhoven (moet 45 minuten inlopen), laatste bezoekje tandarts, oogarts, papieren regelen Amerika, halve apotheek klaarmaken voor handbagage / medicijnlijst voor douane regelen, planning maken van mijn ziekenhuisbezoeken en van mensen die komen ondersteunen in Amerika, reizen boeken, auto huren, verzekeringen regelen, internationaal rijbewijs, huis leegmaken voor “oppas” / kleine zaken repareren (die al heel lang op een lijstje stonden) en natuurlijk nog gewoon de dingen die iedereen iedere dag moet doen..
Zoals je zal begrijpen zullen we blij zijn als we “eindelijk” in het vliegtuig zitten !
 
Maar… buiten dat het best een beetje druk is, gaat het eigenlijk wonderbaarlijk goed met de hele familie! Ik begin nu weliswaar een beetje moe te worden van de bestralingen, maar ben relatief fit en ook Morris en papa/mama maken het goed!
 
Verder hebben we eigenlijk even niet zo veel te melden. We hopen dat jij inmiddels ook al een beetje je draai hebt gevonden daarboven en we denken vaak aan je. Deze week heb ik nog met mama een boekje gehaald in de bibliotheek van de sterren en heb deze ook even meegenomen naar school, waar ik dat aan mijn klasgenootjes heb kunnen laten zien..
 
Oh ja, papa heeft inmiddels van Buddy te horen gekregen dat hij onze piloot gaat zijn naar Philadelphia, dus dat is echt helemaal te gek! Ook gaat hij nog aanvragen of ik met mama in de cockpit mag zitten tijdens de landing in Philadelphia – wat natuurlijk een onvergetelijke gebeurtenis zou zijn!
 
Momenteel liggen we lekker te slapen en ik denk dat papa en mama ook op tijd naar bed gaan!
 
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.