30 november 2013 : Al 10 dagen in the USA

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag krijg jij jouw welverdiende lintje! Helaas kun je dat niet meer persoonlijk in ontvangst nemen, maar dat hebben jouw papa, mama en Floris voor je gedaan!
We weten zeker dat je erg trots bent op deze publieke onderscheiding voor de actie die jij onbaatzuchtig voor mij hebt opgezet!
www.ed.nl/regio/eindhoven/postuum-lintje-voor-jasper-1.4120257

Lees meer

27 november 2013 : Dag van de scans in CHOP

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen haalde papa mij om 05.30u uit bed, omdat we naar het ziekenhuis moesten voor de MIBG scan, CT scan, beenmergpunctie, nieuwe neussonde (Amerikaans systeem), griepprik en een nieuwe Statlock pleister voor mijn lange lijn.. Als dat allemaal gedaan is, ben ik helemaal klaar voor alle behandelingen in het CHOP!

Lees meer

24 november 2013 : And Philly it is..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
We zijn inmiddels een aantal dagen in Amerika en de helft van de familie heeft de nieuwe tijdzone al ontdekt en de andere helft nog niet.. Valt toch wel een beetje tegen dat omschakelen.

Lees meer

21 november 2013 : De grote reis..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Gistermorgen zijn we in alle vroegte vertrokken naar Düsseldorf. We hadden eigenlijk de vlucht geboekt van 10.45u naar Frankfurt (en dan om 12.45u van Frankfurt naar Philadelphia), maar aangezien we dan maar een uurtje overstap tijd hadden, waren we om 07.00u op Düsseldorf zodat we konden proberen om de vlucht van 08.20u al naar Frankfurt te nemen..

Lees meer

18 november 2013 : Laatste dag voor vertrek..

Categorie:  Reacties: 2

Lieve Jasper,
Morgen is de laatste dag voor vertrek. Woensdagmorgen zullen we vroeg op moeten staan om naar Dusseldorf te rijden en dan vliegen we, via Frankfurt, naar Philadelphia..

Lees meer

13 november 2013 : Bijgekomen van het FEEST bij Wies - Orka!

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Afgelopen zondag hebben we de verjaardag van Faber, Morris en mama gevierd. Daarbij was het tevens het laatste feestje voor ons vertrek.
We hadden al eens eerder met Wies gesproken om de verjaardag van Faber daar te vieren, maar destijds lag ik in het ziekenhuis – dus dat ging even niet door.

Lees meer

9 november 2013 : Nog 11 nachtjes slapen..

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Nog 11 nachtjes slapen en we gaan op reis naar Amerika. Wij hebben het allemaal erg druk met alles te regelen, naast alles wat er nog dagdagelijks moet gebeuren zoals:

Lees meer

5 november 2013 : Visums zijn “in tha pocket”..

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Afgelopen weekend hebben papa en mama het een beetje druk gehad en aangezien er niet veel te melden was, heb ik ze een paar dagen verlof gegeven..

Lees meer
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.