12 oktober 2013 : Afscheid Jasper

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Vandaag was de dag dat iedereen afscheid van je heeft genomen. Papa en mama zijn hier heen geweest, ik ben alleen naar het samenzijn bij de Leemerhoef geweest, samen met Morris. Onderweg hierheen vroeg ik papa en mama of jij daar ook was.

Nee, zeiden papa en mama, Jasper is echt weg en we kunnen hem nooit meer zien....En Floris en 'Vianca'? Die zijn er wel. Dat vond ik raar, want broertjes zijn toch altijd samen....?
Papa en mama vonden het een mooie en emotionele dienst. Dju toch, dat je je eigen kind weg moet geven..?!! Echt de allergrootste nachtmerrie voor iedere ouder! Dat door de grootste k@#!t!! ziekte die er maar bestaat.... maar wat was het een liefdevolle, bijzondere dienst! En wat hebben jouw papa, mama, Floris en allerbeste vriendjes het goed gedaan!
Dat je weg bent van iedereen wil natuurlijk niet zeggen dat je vergeten wordt! Jou zal niemand ooit vergeten! Jij blijft voor altijd Jasper.
 
Ik had vandaag nog een klein cadeau voor jouw broertje. We hebben jou opgezocht in de wolken en deze ster jouw naam gegeven, met echte coördinaten. Zodat Floris altijd naar je kan kijken. En natuurlijk papa, mama, vriendjes enz. Moet je jezelf natuurlijk niet gaan verstoppen;-)
 Hoop dat je in de wolken veel plezier hebt met je rugzak en speeltjes. Vergeet na de lolly niet je tanden te poetsen he?
 
Na dit samenzijn moesten we ook nog naar opa vrachtwagen, want die is jarig geweest. Weet niet precies hoe oud, maar denk 15! Hij is immers al een opa. Iedereen vroeg naar je, en ik ze even laten zien waar je slaapt, als ster, voorgoed......

Commentaren

  • Facebook ID - 100003847243743   says:

    Lieve Faber,

    Wat heb je dit mooi geschreven, Jasper is trots op je dat weet ik zeker!! Je bent een kanjer!!!

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.