14 oktober 2013 : Marathon van Eindhoven

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Gisteren was de marathon van Eindhoven. Er waren heel veel lieve mensen die hebben meegelopen in de marathon van Eindhoven. Sommigen liepen 5km, 10km 20km (halve marathon) en 40km..
Ondank het feit dat het regende, hebben ze bijna allemaal een persoonlijk record gelopen met een gemiddelde van zo’n 8-10 kilometer per uur.

Daarmee heeft Van Zelst bijna € 10.000,- opgehaald en ook onze buurman Rob heeft zijn halve marathon verruild voor een hele marathon en daarmee ook een fantastisch bedrag opgehaald!
Verder zijn er nog heel veel mensen geweest die gelopen hebben met de naam van Faber goes USA op het shirt – geweldig toch?
 
Die afstanden zijn in verhouding natuurlijk niet ver als je het vergelijkt met de afstand die jij in de afgelopen week hebt afgelegd, want volgens papa staat jouw ster 15.200 biljoen kilometer (1600 lichtjaar) hiervandaan. Dat wil zeggen dat jij een week lang met een snelheid van 90 biljoen kilometer per uur hebt gereisd naar jouw ster: https://stars.osr.org/jasper-de-weijert.. Dat is gewoon sneller dan de python in de Efteling en ook sneller dan papa in de Audi RS6.. Pfieeeuww!
 
Ook zijn we gister nog even bij neef Bram op de verjaardag geweest.. Die is inmiddels al 10 jaar geworden, wat gewoon meer is dan Morris en mijn leeftijd bij elkaar! Wow!
Bram en Tom hadden een nieuw spel voor de computer gekregen, dus die waren lekker bezig. Morris en ik konden dus met alle auto’s spelen die zij hebben en ik kan je zeggen: dat zijn er zeker wel 100! Misschien wel 1.000.. Zo veel – echt te gek!
Papa en mama hebben ook lekker kunnen kletsen met tante Inge en Mo, dus iedereen vond het erg leuk!
 
Vandaag hadden we een lekker relax dagje.. We hebben geknutseld, cakejes van de Sprookjesboom gebakken, Dombo de olifant gekeken en mama geholpen met de was vouwen.
Morgen komen Niki en Isa op bezoek, dus dat is ook altijd feest!
 
Woensdag en donderdag moet ik naar Nijmegen om te oefenen met stil liggen voor de bestralingen. Stil liggen is niet mijn sterkste kant, dus wel even spannend. Als dat niet goed gaat, dan moet ik 20 keer een “roesje” of misschien zelfs narcose, maar dat willen we liever niet.
Wel leuk dat ik weer even naar Nijmegen mag, want misschien zie ik dan Mees nog eventjes? Ik hoop voor hem dat hij al weer naar huis mag, maar misschien hebben we geluk bij een ongeluk.
 
Vanaf volgende week maandag gaan we 4 weken lang – elke dag – op en neer naar Nijmegen voor de bestralingen!
 
Dat was het wel weer voor vandaag! Slaap lekker vriend!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.