16 oktober 2013 : Oefenen, oefenen, oefenen..

Categorie:  Reacties: 1

Lieve Jasper,
Vandaag stond in het teken van het oefenen voor de bestraling. Mama heeft nogmaals benadrukt dat dit erg belangrijk is, omdat ik dan niet 20 keer onder narcose moet.

Om 14.00u waren we in Nijmegen en mocht ik met Mascha (de pedagogisch medewerker) direct mee naar de bestralingsruimte.
 
Als eerste hadden we geoefend met een beer. Die beer heeft al veel moeten meemaken, want op hem heb ik al heel vaak geoefend met slangetjes, prikjes, stickers en andere vervelende handelingen.
Nu moesten we de beer op de bestralingstafel leggen en het harnas eroverheen leggen. Nadat de beer vast lag, gingen we met z’n allen achter het muurtje staan en deed de dokter de lampen aan.. dat was wel gaaf!
Daarna was het de beurt aan mij en moest ik op de tafel liggen. Daar had ik dus even geen zin in, maar we moesten toch echt even oefenen. Na wat tegengestribbeld te hebben, hadden ze mij al vast liggen op de tafel en dat was ECHT NIET grappig.
Na deze eerste keer oefenen zag ik eigenlijk toch ook wel dat het wel mee valt. Poging 2.
Eerst even plassen en daarna ben ik zelf op de tafel gaan liggen, mocht de dokter mij vastmaken en kon ik zelfs een beetje lachen.
 
Toen mama en Mascha achter het muurtje stonden, was ik alleen in die kamer met de muziek die op stond. Helaas mocht ik ook mijn benen niet bewegen op de maat van de muziek, maar de dokter was zeer tevreden.
Ook hebben we nog even wat foto’s gemaakt voor jou! Die zullen jou wel bekend voorkomen denk ik..
We hadden stiekem gehoopt om Mees nog even te kunnen zien in Nijmegen, maar helaas voor ons – gelukkig voor Mees – was die net naar huis toe gegaan.
 
Daarna mochten wij ook al weer naar huis en aangezien Morris bij oma I-pad was, hebben we daar gegeten. Heerlijke macaroni van oma!
Het was inmiddels al best laat, dus mama had mij en Morris alvast de pyama aangedaan en tanden gepoetst, zodat we thuis meteen naar bed konden.
 
Morgen komt opa ijshockey bij ons in huis voor Morris, zodat mama en ik nog een keertje kunnen oefenen in Nijmegen. Vanaf maandag elke dag naar Nijmegen voor de ECHTE bestralingen.
 
Nu liggen wij weer heerlijk te slapen en jij hopelijk ook! Slaap lekker!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 100002141941540   says:

    Heel goed van je Faber, stil liggen valt niet mee!!!
    Je bent een kanjer en heel veel succes met je
    bestraling.....

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.