20 oktober 2013 : Herfstwandeling

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Vandaag gaan we een herfstwandeling maken! Mama heeft met een paar vrienden afgesproken dat we gaan wandelen en daarna met z’n allen eten bij Rob en Hilde.. Iedereen moet wat te eten meenemen, dus wij zijn gehaktballen in heerlijke tomatensaus aan het maken – Albigonda’s heten die volgens mama.

We hebben 2 bakken gemaakt, want we gaan met veel vrienden en kinderen eten. Als het goed is komt papa ook nog, want die moest dit weekend werken op Busworld in Kortrijk.
 
Gisteren had mama al gezien dat het gat in mijn borst, waar de lijn naar binnen gaat, een beetje rood was, dus ze wilde nog even snel een keer kijken. Het was nog steeds rood en er kwam zelfs een beetje pus uit, dus wilde mama nog even snel het ziekenhuis laten kijken voordat we naar Hilde zouden gaan.
Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen was het nog veel roder geworden en zelfs een beetje opgezwollen van de ontsteking. Ook heb ik koorts gekregen en moet er direct een antobiotica gestart worden. Sjips – ik moet blijven! Geen herfstwandeling dus.
Aangezien Morris ook in het ziekenhuis is, heeft mama direct papa gebeld en gevraagd om meteen te komen – want we hebben geen kleren en ook geen tandenborstel meegenomen. Daarbij kan Morris hier natuurlijk niet blijven slapen.
 
Papa was om 18.00u in het ziekenhuis met mijn drakenkoffer en wat spulletjes voor mama. Ik lig inmiddels op bed te slapen, want door de koorts ben ik erg moe en voel me niet zo fijn.. Het is altijd spannend als er iemand aan mijn “lijn” moet komen, want ik ben heel bang dat die er dan uitgaat!
 
De timing is niet super, want morgen moeten ook de bestralingen in Nijmegen beginnen en we hebben helaas niet de luxe dat die uitgesteld mogen worden, vanwege de 100-dagen tijdsdruk voor Amerika.
Volgens het ziekenhuis in Eindhoven kan ik morgen gewoon op-en-neer en misschien zelfs wel enkele reis – aangezien dat natuurlijk voor mij wat praktischer is. Voor papa en mama niet, want dan moet papa weer elke keer helemaal naar Nijmegen rijden, maar dat is bijzaak.
 
Ik ben benieuwd of de bestraling morgen gewoon door kan gaan en hoe dat allemaal zal verlopen.. Toch best wel een beetje spannend allemaal!
 
Mama en ik liggen lekker te slapen in het ziekenhuis en papa zal thuis ook al wel op bed liggen met Morris, want die had een heel lang weekend achter de rug!
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.