3 oktober 2013 - Alles is weer normaal.. althans, zo normaal mogelijk

Categorie:  Reacties: 0

Sinds maandag ga ik gewoon weer naar school, net alsof er nooit wat gebeurd is.. De kindjes en de juf hadden mij zelfs al een beetje gemist, en dat terwijl ik effectief maar een goede 3 weken op school ben geweest. Ze zijn allemaal heel lief voor me en ik heb het erg naar mijn zin daar!

Dinsdagmorgen moest ik al weer bloed prikken – in Nijmegen natuurlijk, waardoor ik de ochtend moest missen. Woensdag was helaas maar een halve dag en vandaag kwamen 3 mensen opnames maken voor een filmpje wat op de ZZF Rally 13 oktober 2013 –> dag a.s. 13 oktober wordt getoond. ZZF staat voor Zeldzaam Ziekte Fond, waarvan de rally dit jaar in het teken staat van Neuroblastoom.
 
Heel het huis wordt de hele dag al verbouwd om telkens de geluidsman, cameraman en de regisseur een beetje plek te geven. Ook ben ik met mama en de cameraploeg naar Nijmegen geweest om enkele opnames te maken in het ziekenhuis en aan het einde van de dag zijn papa en mama nog een uurtje of twee de hemd van het lijf gevraagd over het hele proces.
Het waren oprecht hele fijne mensen en we hopen dat het filmpje zal bijdragen aan een mooi resultaat voor de veiling aan het einde van de ZZF Rally – want daar hebben we het voor gedaan.
 


Verder hebben we helaas nog geen nieuws uit Amerika, omdat ze nu alle papieren in orde aan het maken zijn. Blijkbaar zijn nog niet alle beloofde documenten binnen bij onze oncoloog in Nijmegen, maar we krijgen steeds meer vertrouwen in het feit dat we nu weer op de goede weg zijn.
Aan de andere kant leef je constant toe naar “het volgende”.
Papa is heel erg bezig met de datum waarop we in Amerika moeten zijn, want dan pas kunnen we alles echt gaan inregelen. Mama daarentegen is heel erg bezig met NU – aangezien er nog heel wat te doen staat om de bestralingen te laten slagen.
Zo moeten we eerst maandag nog een keer naar het ziekenhuis voor een MRI-scan (onder narcose). Vervolgens moeten we dinsdag terugkomen om de “mal” te maken voor de bestralingen (ook onder narcose, want je moet 100% stil liggen)..
Ergens in de dagen erna horen we dan hoe de planning voor de bestralingen eruit gaat zien.
 
Hopelijk kan ik tussentijds zo vaak mogelijk naar school, want dat vind ik toch wel erg leuk!!

Slaap lekker allemaal!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.