7 oktober 2013 : Lieve Jasper

Categorie:  Reacties: 1

Nu je er niet meer bent om het te horen, heb ik besloten om vanaf nu al mijn verhaaltjes aan jou te gaan schrijven, zodat jij ook een beetje op de hoogte kan blijven van alle ontwikkelingen.

Gisteravond heb ik tevergeefs geprobeerd om jouw ster te zoeken, want het was wederom te bewolkt. Papa en mama hebben beloofd dat ik vanavond extra lang mag opblijven, zodat het zeker donker genoeg is om jou te kunnen zien schijnen aan de hemel.
 
Vandaag moest ik naar het ziekenhuis van het “rode fietsje” (zo noem ik het ziekenhuis in Nijmegen namelijk) omdat ze toch nog een MRI-scan wilde maken om het plan van aanpak met betrekking tot de bestralingen te maken. Ik krijg namelijk ook bestralingen, net zoals jij – alleen bij mij zit de plek die ze gaan bestralen niet in mijn hoofd, maar in mijn buik.
 
Toen ik vanmorgen wakker werd had ik heel veel honger, maar ik mocht niks meer eten, want ik moet naar de slaapdokter.. Mama zei dat ik pas NA de slaapdokter weer mocht eten en daar was ik niet een beetje, maar een beetje heel erg boos over! Zo boos zelfs dat ik mama in haar arm heb gebeten van woede toen ze mij dat stomme operatiejasje voor de 15e keer wilde aandoen en mij wilde kalmeren met Dormicum.
Toen de Dormicum er eenmaal in zat kwam ik snel tot rust en zag ik allemaal roze olifantjes – wat ook wel grappig was!
 
De uitslag krijg ik morgenvroeg van de radioloog, waarbij ze meteen gaan vertellen (hopelijk) hoeveel bestralingen er eigenlijk gaan plaatsvinden. Daarna hebben we meteen een afspraak bij de afdeling waar ze de mal gaan maken voor mijn lichaam. Jij had er een voor jouw hoofd en ik krijg er een voor mijn buik, maar het principe blijft hetzelfde.
 
Verder heb ik vandaag gezien dat jij WEER in het Eindhoven Dagblad stond en nu zelfs op 2 pagina’s!! Helemaal te gek cool – jij bent echt een bekendheid en een begrip geworden en niet omdat je ziek bent, maar gewoon omdat je een topkerel bent die altijd voor iedereen klaar stond en zelfs voor mij een actie georganiseerd hebt!
 
Helaas moet ik mijn broertje Morris missen vanavond, want die slaapt bij oma Zonnebloem en opa IJshockey omdat ik morgenvroeg weer heel vroeg met mama richting Nijmegen moet.
 
Ik ga je zometeen nog even zoeken tussen al die andere sterren en volgens papa en mama sta je vast naast de ster van jouw oma te schitteren! Met die tip ga ik je vast veel gemakkelijker vinden en zal ik ook nog even zwaaien – zul jij dan een keer “knipperen”, dan weet ik dat je het gezien hebt.
 
Slaap lekker voor straks vriend!
 

Commentaren

  • Monique Olsa   says:

    Hoi lieve Faber, ik heb je eindelijk gevonden...en dat komt eigenlijk door je vriendje Jasper.
    Jij bent een hele kanjer hoor! Dat heb ik wel gelezen in je blog.
    Zet hem op he! xx Monique Olsa

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.