8 oktober 2013 : Lieve Jasper

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen moest ik weer vroeg opstaan en wederom naar Nijmegen. Vandaag hadden mama en ik een gesprek met de radioloog en daarna moest ik weer naar de slaapdokter, omdat ze een mal van mijn buik moesten maken.

De radioloog had relatief goed nieuws, want ik hoef maar 20 bestralingen te ondergaan. Dit schijnt vrij gebruikelijk te zijn en die mijnheer zei dat deze plek goed te bereiken is.
Ze gaan het plekje bij de bijnier met een hoge dosis bestralen en daarnaast nemen ze de “omgeving” een beetje mee, want daar heeft natuurlijk ook allemaal slecht weefsel gezeten.
Op 21 oktober is de eerste bestraling en dan moeten we elke dag, 4 weken lang, naar Nijmegen op-en-neer. Mama heeft gevraagd of alle bestralingen in de middag plaats kunnen vinden, zodat ik ’s ochtends toch naar school kan, want dat vind ik ook erg leuk!
 
Daarna moesten we even wachten tot we onszelf mochten melden voor de slaapdokter. Gisteren was ik erg boos op mama, maar bij nader inzien was dat onterecht. Ik dacht dat ik weer in het ziekenhuis moest blijven, maar mocht daarna gewoon mee naar huis. Toen mama had verteld dat dit vandaag ook het geval was, kon ik er wel mee leven en heb ik de zuster zelfs een beetje geholpen met de Dormicum toedienen. Als dat eenmaal erin zit, word ik meteen vrolijk en heb zelfs met mama nog een schilderij gemaakt. Fietsen mocht niet meer, want schijnbaar mag dat niet als je “onder invloed” bent ;-).
 
FOTO MAL:


Nadat ze de mal hadden gemaakt, ben ik met mama naar huis gegaan en hebben we thuis lekker frietjes gegeten. Ook heb ik met mama iets heel speciaals gedaan voor jou en jouw familie, maar dat blijft nog een verassing tot zaterdag..
Ook gaan mama en Hilde morgen alvast iets brengen naar jou in Valkenswaard, want dat wilde ik nog graag meegeven aan jou naar de plek waar je nu bent. Ik wilde het eerst zelf even komen brengen of omhoog gooien, maar papa zegt dat dat helaas niet gaat. De pakketdienst van de uitvaartzorg schijnt een speciale dienstregeling te hebben naar jouw sterrenstelsel, dus daar moeten we dan maar op vertrouwen.
 
Helaas moet ik morgenmiddag NOG een keer terug, want ondanks het feit dat er een CT-scan was ingepland direct na het maken van de mal, ging dat op het laatste moment niet door vanwege een spoedgevalletje..
Gelukkig is dat pas om 14.00u, dus kan ik morgenvroeg toch naar school!
 
Nu ben ik heerlijk aan het slapen en ik hoop dat jij dat ook aan het doen bent!
Slaap lekker vriend!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.