9 oktober 2013 : CT-scan

Categorie:  Reacties: 0

Lieve Jasper,
Vanmorgen mocht ik eindelijk weer eens naar school, want dat was er de laatste dagen een beetje bij ingeschoten. Helaas was het nog geen vrijdag, want dan mogen alle kindjes altijd hun favoriete speeltje meenemen en in mijn geval is dat Takel (van Cars). Nog 2 nachtjes slapen en dan is het gelukkig weer vrijdag.

Mijn juffrouw Marieke vind ik erg lief en ik heb ook al een paar vriendjes en vriendinnetjes in de klas waar ik het liefste mee speel.
 
Vanmiddag moest ik WEER naar Nijmegen, omdat de CT-scan gister niet meer lukte vanwege de planning. Het was wel een beetje spannend, want ik moest weer op zo’n tafel liggen en ze hebben klemmetjes aan de mal van mijn buik gemaakt, waarmee ze mij vast kunnen klemmen op de tafel voor de bestralingen. Op zich zit de mal best goed, maar ik vind het erg vervelend om “vastgemaakt” te worden en dan door zo’n lawaaierig apparaat te moeten. Gelukkig was mijn mama erbij en met een paar grapjes kon ik toch wel een beetje lachen en was het ook snel weer voorbij.
 
Vanavond zijn mijn papa en mama even bij jou gaan kijken in Valkenswaard. Papa zei dat jij lekker ligt te slapen op een heel mooi versierd bed en dat jouw papa, mama en Floris er ook waren.
Ze vonden het heel fijn om jou even te kunnen zien slapen en uiteraard ook om even met jouw papa, mama en Floris te praten. Ook staat er al een heel mooi versierde kist klaar met alle handjes van jouw vrienden en dierbaren erop! Helemaal top!
Ik had van de stoere motormannen ook zo’n mooie Harley rugzak gekregen, die jij helaas verloren was – en stom genoeg nooit teruggekomen is. Deze rugzak wil ik graag aan jou meegeven en heb er nog wat spulletjes van mijzelf ingedaan die jij vast wel kunt gebruiken in de hemel, zoals een bal, een knuffel, mijn favoriete Cars “Takel” en een tandenborstel! Ik hoop dat je het leuk vindt!
 
Verder heeft papa mij zojuist nog verteld dat ze ons zaterdag na de crematie nog komen ophalen om ook op onze manier even afscheid kunnen nemen van je. Ook hebben we een hele leuke verassing voor jouw broer en die mag ik geven aan Floris, dus daar ben ik nu al erg trots op!
 
Volgende week moeten we nog 2 keer oefenen in Nijmegen om in de “mal” te blijven liggen en als dat goed gaat, hoef ik niet onder narcose. Dat zou wel erg fijn zijn, want ik moet tenslotte in 4 weken 20 keer bestraald worden, dus ik ga extra goed mijn best doen en mijn mama zei: als Jasper dat kan, dan kun jij dat vast ook – en zo is het!
 
Ik lig inmiddels weer lekker te tukken! Slaap lekker vriend!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.