10 september 2013 - Stamceltransplantatie (eigen stamcellen)

Categorie:  Reacties: 0

Vandaag was DE dag!
Tenminste als mama de dokters moet geloven..
Ze kwamen om 11.00 met een heel leger om de stamceltransplantatie bij te wonen. Ik vond het allemaal maar raar en wat gek.

Al die mensen en een grote ton met rook waar zakjes uit kwamen. Mama heeft me nog even snel uitgelegd dat die uit mijn eigen lichaam komen en met de lijn in mijn lies eruit zijn gehaald... ahhh daarom kreeg ik dat ding dus...!?
Toen iedereen had gechecked of het wel mijn cellen waren konden ze worden ontdooid in warm water en daarna via de lijn mijn lichaam in lopen. Zonder pompen, maar enkel op zwaartekracht (foto's volgen)..
Toen de cellen erin zaten begon het me toch te stinken, wow... wat een lucht!! Rook (en ruikt nog steeds..) naar zoals mama het zei; stinkt naar de plas van als je asperges hebt gegeten. Nou, sorry die eet ik dus nooit in heel mijn leven!! Mama is zelfs even gaan lopen omdat ze het niet meer kon luchten of zien ;-)
En de lucht komt ook gewoon uit mij, ik ruik schijnbaar morgen nog zo. Dit komt omdat ze een stofje aan de zakjes hebben toegediend om de stamcellen niet kapot te laten vriezen.
Toen alles erin zat na 10 hele minuten hebben de zusters en dokters nog even cake gegeten. Tja die lag nog op de kamer en konden ze meteen extra pauze nemen. Zelfs ik wilde wel een stukje!
 
Vandaag is mijn dip begonnen en dit is veel spannender! Ik wil natuurlijk niets onder de leden krijgen, aangezien ik een mega-dip ga krijgen! Mama is al de hele dag klinken, deuren enz. aan het desinfecteren om te zorgen dat er geen bacterie de ruimte zal gaan krijgen. Kill them!!
We zullen de komende dagen/ weken gaan zien hoe het zal gaan lopen!
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.