12 september 2013

Categorie:  Reacties: 0

Eerst even afkloppen....maar gaat eigenlijk wel goed met me!

Gisteren kreeg ik het wat warm, koorts is dat zegt mama. Ze hebben eigenlijk al vrij snel antibiotica gestart. Had weer genoeg ruimte op de paal, dus waarom ook niet;-)
Dit doen ze eigenlijk standaard, want ze weten nog niet waar de koorts vandaan komt. Hebben bloed en kweekjes afgenomen om te kijken of ze iets kunnen vinden. Dit hoeft overigens niet eens het geval te zijn, maar just in case.
 
Verder praat ik lekker niet meer! Wat een rust...  Als ik mijn dip in ga is het een soort ritueeltje geworden wat ik op mijn eigen manier doe om zo de dip uit te liggen. Niet praten, af en toe een glimlach, af en toe een gek woordje, en vooral veeeeeeeeeeel op de ipad. Dit mag ik thuis nooit zo lang en hier lekker wel!
Maar naast de koorts voel ik me wel goed. Geen pijn, gewoon relaxed. Dit kan natuurlijk met de dag veranderen, maar elke dag NIET ziek is er weer eentje! En vanaf de laatste dag chemo zijn dit al 4 dagen!
 
Morgen beginnen ze met het spuiten van de neupogen om zo het beenmerg te stimuleren we waardes snel omhoog te krikken.
Hou jullie op de hoogte;-)
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.