13 september 2013 - spannend..

Categorie:  Reacties: 1

Vrijdag de 13e.. ooooeeeeeehhhh spannend ;-) NOT !!
Ook vandaag weer een relaxed dagje gehad eigenlijk.

Af- en aan een beetje verhoging in temperatuur, maar niks zorgwekkends volgens de dokters. Ze hebben vandaag weer een kweekje afgenomen, zodat ze in de gaten kunnen houden of er niks geks groeit tijdens mijn mega-dip.
 
Vanmiddag was papa al vroeg in het ziekenhuis, want mama gaat met Morris en opa IJshockey / oma Zonnebloem naar het circus. Mama moest dus eerst even Morris ophalen bij oma I-pad en vervolgens weer doorscheuren naar Eindhoven.
Vanuit het circus gaat Morris dan weer met oma Zonnebloem mee naar huis, zodat mama naar Faber’s festival (jaja, een evenement voor mij – georganiseerd door de collega’s van mama) in Bergeijk te gaan. Druk, druk, druk..
Morgen komt mama weer na de middag naar Nijmegen en dan gaat papa weer naar huis, want er is ook nog een prachtig evenement bij Splendid, OOK voor mij. Pfff, ongelofelijk!
 
Aangezien Morris niet helemaal lekker is, zal hij dit weekend niet naar mij mogen komen, omdat papa en mama bang zijn dat hij iets aan mij overdraagt. Het gaat nu supergoed met me en als het zo doorgaat hoef ik naar verwachting nog maar 1,5 week hier te zijn. Het is even doorbijten dat er weinig bezoek komt, maar des te eerder mag ik naar huis.
 
Ik lig inmiddels weer heerlijk te slapen en dat gaat papa straks ook doen. Ikzelf word niet meer wakker van al die piepjes en ik hoop dat papa ook lekker kan slapen, want die kan het ook gebruiken!
 
Slaap lekker voor straks!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 1600233912   says:

    Hoi Faber,
    Het was vandag nog iet voor je! Wij hadden super hard gelopen tijdens sportdag. Hele school met alle juffen en zelfs meneer Jan hebben vandaag heel veel rondjes gemaakt. Ik heb zelf 5 rondjes, mijn zusje 9 en nog veel veel veel andere kinderen ook. Mijn mama heeft wat foto's gemaakt, jij kan daar ook juf Marieke zien en alle alle alle kindjes van groot tot klein. Ik heb ook wat mensen met beknde groene armbandje gezien (mijn zus had die ook aan) http://foto2.inbox.lv/saltobs/13-09-2013 Slaap lekker en word vlug beter! Groetjes, Denis

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.