16 september 2013 - toppie !

Category:  Comments: 0

Het gaat nog steeds top hier op mijn drakenkamer;-) ik ben niet ziek, heb veel praatjes en maak veel grapjes!
Vandaag kreeg ik een zakje tromo's bij omdat die ietsjepietsje te laag waren(lees bijna 0) deze zorgen ervoor dat je bloedstolling (witte bloedplaatjes) voldoende aanwezig zijn. Dus weer een kraal erbij!

Mama en de mama van Zoë (een meisje die net als ik slechte cellen heeft) Whatsappen wat af;" YES " app't de mama van Zoë dan!" Ze krijgt vandaag weer een bloedtransfusie en 4 maal ogen druppelen en dat is in totaal 5 kralen, schoon aan de haak!"
Natuurlijk maken de mama's daar grapjes over, en menen ze het niet echt hoor;-) en er moet natuurlijk ook gelachen worden!
 
Verder kreeg mama vanavond eten. Dit eten is eigenlijk bedoeld voor mij, maar aangezien ik niet zo heel veel honger heb, kaapt mama het altijd snel voor mijn neus weg... Vandaag heb ik dan toch eens gevraagd of ik bij mama mocht gaan zitten om te kijken wat er eigenlijk op haar bord ligt.
Begin toch wel weer zin te krijgen in eten. Of iig naar kijken dan! Heb zelfs een stukje omelet op, stuk appel en een grote beker ranja. Dit was helaas iets teveel en moest weer spugen. Maar daarna weer snel door met spelen. Heb een mat op de grond en kan heerlijk met de lego spelen. Het is dat ik op mijn kamer moet blijven, maar heb weer flink energie!
 
De waardes van het bloed wijzen nog geen groei vanuit het beenmerg aan. Dus we wachten, en wachten en wachten.. En ik kan niet wachten om naar huis te gaan! Heb een zakje met verjaardagscentjes en wil deze graag uit gaan geven.
 
Slaap lekker!
 

Comments

Blog post currently doesn't have any comments.
To leave a message you must be logged on. On the right of the screen you can log on with Facebook, LiveID, LinkedIn or OpenID.