22 september 2013 - Relaxed weekendje gehad

Categorie:  Reacties: 0

Afgelopen vrijdag kwam papa bij mij slapen, want mama ging met een aantal meiden koken in het Ronald Mac Donald huis.. Terwijl wij lekker mannenavond hadden, zaten zij lekker te kokkerellen en armbanden uit te wisselen!

Papa was toen ik ging slapen nog even gaan kijken of het gezellig was daar en de hele tafel lag vol met armbanden van Famoo! Dat is mama d’r nieuwe hobby en dat houdt haar lekker bezig.. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn: https://www.facebook.com/#!/Famoo.armbanden
 
Zaterdagmorgen lekker lui wakker geworden samen met papa en aangezien ik geen koorts meer had, hebben we gevraagd of we vanmiddag na het slapen en naar het Ronald Mac Donald huis mochten, en dat mocht!
Helaas gooide een lichte verhoging (38,6) roet in het eten en mocht ik dus niet meer weg -> echt een dikke teleurstelling! Ik ben die kamer nu na bijna 3 weken ook wel BEU.. maarja, het is niet anders.
 
Gelukkig kwam tante Inge met Morris en ook opa vrachtwagen, oma I-pad en tante Sidonia kwamen op bezoek. Ze mochten niet allemaal tegelijkertijd op de kamer, maar ik vond het wel leuk dat ze er allemaal waren.
Met de belofte dat ik zondag (als ik geen koorts zou hebben) even naar buiten mocht, kon ik wel leven.
 
Tante Inge is gezellig bij mij blijven slapen, want papa en mama sliepen met Morris in het Ronald Mac Donald huis. Papa moest zaterdagavond nog even naar het cafe dat dezelfde naam heeft als ik -> Cafe Faber in Nijmegen, aangezien zij een veilingavond tbv Faber goes USA hadden georganiseerd.
Ook daar weer – niks was te gek. En wat het extra bijzonder maakt is dat mensen die mij eigenlijk niet (zo goed) kennen, kennelijk toch geraakt zijn en graag iets willen betekenen!
Papa kreeg kippenvel toen hij binnenkwam in het cafe, wat helemaal vol stond met mensen die allemaal o.a. voor de veiling waren gekomen. Opbrengst -> € 15.000,- !!! GEWELDIG!
 
Zondagmorgen zag de wereld er al weer goed uit! Koorts weg, gezellig met tante Inge spelletjes doen en papa, mama en Morris die ook even kwamen spelen.. Helaas hadden ze om 12.00u nog een keer temperatuur gemeten en toch weer 38,4. Het is niet echt koorts en het zet ook niet door (gelukkig), maar toch net te veel om van de kamer af te mogen. Helaas!
 
Mijn bloedwaarden beginnen gelukkig al weer een beetje te stijgen, dus hopelijk mag ik ergens aan het einde van deze week naar huis toe.
Papa en mama hebben beloofd dat ik – als we weer thuis zijn – naar de Efteling mag EN voor mijn verjaardagsgeld een heel mooi cadeau mag uitzoeken. Ook Morris heeft wat centjes gekregen, dus eerst naar de INTERTOYS!!! Dat hebben we wel verdiend!
 
Deze week staat er nog een MIBG scan op de planning, want ze moeten gaan inventariseren waar bestraald moet gaan worden. De komende weken mag ik dus met mama dagelijks op-en-neer gaan rijden om meerdere bestralingen (telkens ~15 min) te ondergaan.
 
Tevens hopen we dat nu eindelijk de DSW komt met een verklaring dat ze de $ 430.000,- voor Amerika gaan betalen, want dan pas komen ze in Amerika in beweging.
Papa heeft een brief gestuurd naar de DSW met daarin vooral de opmerking dat de teller van 100 dagen loopt en dat we niet willen wachten op allerlei discussies over “potjes” etc. -> die doen ze maar in hun eigen tijd.. mijn teller loopt!!
De directeur van DSW heeft papa afgelopen vrijdag nog gebeld en gezegd dat hij zich er persoonlijk mee bezig gaat houden. Ook de oncoloog van het UMC Nijmegen (die de aanvraag doet) gaat maandag nog in gesprek met DSW en we verwachten dan ook snel een toezegging!
 
Ik ben inmiddels lekker aan het slapen en papa / mama zullen dat ook zo gaan doen.
Voor jullie ook – slaap lekker allemaal!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.