23 september 2013 - De zwaarste en tevens laatste chemo 6 is definitief klaar!!

Categorie:  Reacties: 0

En daarom mag ik (als het goed is) morgen naar HUISSSSSSS!!!!!!!!!! JEUJ!!!
Ik ben vandaag SUPER-vrolijk, want ik mag EINDELIJK van mijn kamer af.. Ik ben namelijk uit m’n dip en ik mag nu – na 3 volle weken op een kamer van 4 * 3mtr weer op de gang en op het plein en lekker met mama, Jill en Zoë naar buiten!

Even vooropgesteld dat ik vannacht niet bevangen wordt door een of andere koortsaanval, mag ik morgen naar huis toe. Dan zit officieel chemo #6 – lees: de meest bevreesde chemo van deze kuur – erop. En achteraf gezien (laat ik niet te hard roepen) eigenlijk een “makkie” vergeleken met chemo #1 en chemo #5, want daar heb ik veel meer last van gehad.
Op dag 1 van deze chemo spuugde ik mijn sonde eruit en hebben ze meteen besloten om mij aan de TPV (voeding via de lange lijn) te plaatsen, zodat we niet elke dag hoefde te worstelen om die ROT-slang erin te krijgen. Goede beslissing!
Verder hebben papa en mama geprobeerd om zoveel mogelijk mensen bij mij weg te houden, zodat ik niet per ongeluk door iemand “aangestoken” kon worden en wij vinden het fijn dat iedereen gepaste afstand bewaard heeft – maar van de andere kant is dat nu helemaal voorbij!
 
Aangezien dit de allerlaatste chemo was zal ik nu geen dip meer krijgen, niet meer ziek zijn van de rommel die ze in mijn lichaam spuiten, niet meer in quarantaine hoeven liggen op een kamer, niet meer mijn broertje hoeven missen en bovenal gewoon weer lekker THUIS in mijn eigen bed kunnen slapen! Mijn papa zegt altijd: net zoals een mens.. ;-)
 
Nu beginnen, naast de aankomende bestralingen, de echte voorbereidingen voor Amerika. Ik zeg de hele dag: Faber goes USA, maar weet eigenlijk niet echt wat dat inhoudt. En dat is maar goed ook volgens papa, want dat is allemaal nog niet zo logisch dat het gaat gebeuren, nog niet zo logisch dat ik het allemaal ga doorstaan (30% krijgt tenslotte dergelijk zware allergische reacties dat de therapie gestopt moet worden), maar gelukkig leven we in een wereld (deel) waar dergelijke zaken tot de mogelijkheden behoren!! En mede mogelijk gemaakt door jullie – en de DSW, hoewel die nog  overtuigd moeten worden, maar dat komt goed..
 
Papa heeft vandaag al alle spullen meegenomen vanuit het ziekenhuis, dus mocht ik morgen toch moeten blijven, dan moet ik een onderbroek van Zoë lenen en mama eentje van Jill.. Of zuster Leonie moet een goede “gum” vinden ;-)
Het is wel een beetje dubbel, zeker voor mama. Mama en ik hebben het hier echt naar ons zin gehad en zullen het echt wel een beetje gaan missen. Het is tenslotte de laatste keer dat ik echt in Nijmegen opgenomen wordt, hoewel ik nog wel een aantal keer (15? 20?) daarheen moet voor bestraling, maar nooit meer slapen.. Hmmmm.. zal ze stiekem toch wel een beetje missen daar!!
Het Radboud ziekenhuis – afdeling Q2 de Zee – is oprecht een fijne afdeling met een heel lief team aan dokters, verplegers, verzorgers, pedagogisch medewerkers en interieur verzorgsters! Wat een dankbaar werk hebben ze daar en daar mogen ze gerust trots op zijn!
 
Ik lig al lekker te slapen en ga er vanuit dat mijn volgende bericht vanuit Eindhoven zal zijn!!
 
Slaap lekker!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.