25 september 2013 - 1e dag thuis – de allerlaatste opname in Nijmegen zit erop

Categorie:  Reacties: 0

Gistermiddag zijn we natuurlijk supersnel thuisgekomen in de AUDI RS6 en ik heb er zelfs van gedroomd!! Wat was dat VET COOL zeg!

Morris was een beetje van slag gisteravond. Die jongen is in de laatste maanden en vooral de laatste weken van hot naar her gesleept, en wilde dus niet meer naar bed omdat hij bang was dat papa en mama er niet meer zouden zijn vanochtend. Daarom mocht hij bij papa en mama slapen vannacht en daar was hij heel blij mee natuurlijk!
 
Vanmorgen heerlijk wakker geworden in mijn eigen bed en kon weer naar beneden om te doen wat ik zelf wil.. geen paal meer, niet meer op mijn kamer blijven, buiten spelen en fietsen, HEERLIJK!
Ook Morris is weer thuis en het valt papa en mama zelfs op dat we al beter kunnen spelen met elkaar. Natuurlijk hebben we soms nog wel een beetje ruzie, maar ik kan steeds beter delen / samen spelen.
 
Helaas hebben we van de zorgverzekering DSW nog geen nieuws, maar wel een mondelinge toezegging dat ze het proberen deze week rond te maken. Tevens gesproken met de oncoloog van het Radboud en die heeft beloofd dat het “hoe dan ook” goedkomt.
Het zou ook erg oneerlijk zijn als het ineens niet betaald wordt, aangezien alle zorgverzekeringen totnogtoe nog voor alle voorgaande patiënten wel betaald hebben!
Nog even geduld dus, hoewel dat zeer moeilijk is voor ons. Ze hebben geen idee wat ze ons als ouders aandoen, gezien het feit dat we beseffen dat er een discussie plaatsvindt over “uit welk potje” dit nu betaald moet worden.. van dergelijke uitspraken krijgen we eerlijk gezegd de kriebels, want waarom kan de zorgverzekering niet gewoon “ontzorgen” voor de verzekerden en deze discussie erna voeren?
Papa heeft de man van de verzekering gevraagd om voor het einde van deze week met een oplossing te komen.. even geduld nog dus.
 
Na het eten keek papa op de telefoon, omdat er een mailtje was binnengekomen. Iemand van de redactie van Man bijt hond die schrijft: “Hallo, ik werk bij het NCRV programma man bij hond en zit in de redactie van “tot slot”. In die rubriek laten we mensen (jong / oud) die terminaal zijn aan het woord”… WWWAAATTTT? Terminaal?? Lekker voorbereid vraagje – NOT!!
Daarna moesten papa en mama ook wel lachen, want tsjonge, jonge.. wat wij in de laatste maanden toch allemaal voor aanbiedingen en verzoeken hebben gehad, je kunt er een boek over schrijven! Laten we voorop stellen dat de meeste aanbiedingen / verzoeken oprecht, lief, aardig en gul zijn, maar soms..
 
In het ziekenhuis hadden papa en mama beloofd dat we naar de Efteling zouden gaan als ik weer thuis zou zijn.. en dus gaan we morgen naar de EFTELING!!
We moeten wel eerst even naar Nijmegen voor een injectie met radioactieve vloeistof, want vrijdagmorgen gaan ze de MIBG scan doen om te bepalen waar ze nog allemaal moeten bestralen in de komende weken. Daarvoor zullen we een aantal keer op-en-neer moeten naar Nijmegen in die “trage” auto van mama. Moeten papa en mama toch nog even doorsparen om een RS6 te kunnen kopen, zeker aangezien die net zoveel kost als een gemiddeld huis.. hmmm, dat zit er voorlopig nog niet in ;-)
 
Nou, ik lig weer lekker te slapen en zo ook Morris.
 
Slaap lekker allemaal!

Tevens nog een impressie van de AUDI RS6 van VD Akker.. 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.